Tvättställ Techno Deante

ART.NR: 667261
En diskho som är smart designad med praktiska anslutningar som smidigt kopplar till din diskmaskin, vilket gör ditt köksarbete både enklare och mer effektivt!
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Tvättställ Techno Deante

En diskho som är smart designad med praktiska anslutningar som smidigt kopplar till din diskmaskin, vilket gör ditt köksarbete både enklare och mer effektivt!

Högpresterande rostfritt stål
Diskhon i rostfritt stål är motståndskraftig mot påverkan, höga temperaturer upp till 250 grader Celsius och termisk chock. Rostfritt stål som används för tillverkning av diskbänkar består av 18% krom, vilket ger hög kemisk styrka, och 10% nickel, som samtidigt ger flexibilitet. En sådan kombination resulterar i en vacker, estetisk och hållbar färg. Rostfritt stål är enkelt att rengöra, stöter bort bakterier från ytan. Den antiseptiska beläggningen garanterar en hög nivå av hygien och är lätt att rengöra.

Säkert för rengjorda ytor
Användningen av särskilda medel innebär att ytor inte försämras och förblir släta under lång tid, vilket underlättar ytterligare rengöring. En noggrant utvald sammansättning avlägsnar mycket effektivt de vanligaste smutsarna. Å andra sidan är preparaten skonsamma mot en given typ av yta (metall, granit, keramik och andra), utan att ingå i kemiska reaktioner med dem. Preparaten är nedbrytbara och därmed säkra för miljön. Med Deantes rengöringsprodukter blir det mycket enkelt att hålla ordning!

Läs mer
Varumärke Deante

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En central punkt i köket är diskhon och blandaren som bidrar till kökets estetiska uttryck. Förutom design finns även en del praktiska aspekter att ta hänsyn till. Det tål att funderas lite extra på vilka val du vill göra. Det finns många varianter att välja mellan och när du väl bestämt dig, så är det bara att följa vår guide för att få ett snyggt och bra resultat.