Underlagsrulle Vinylgolv 1,0 mm

ART.NR: 13023
Underlagsrulle särskilt anpassad som underlag till vinyl- och designgolv.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Underlagsrulle Vinylgolv 1,0 mm

Underlagsrulle särskilt anpassad som underlag till vinyl- och designgolv.

Underlagsrulle Vinylgolv 1,0 mm är ett golvunderlag specifikt framtaget som underlag till just vinylgolv. Varje rulle är en 1,1x10m stor duk och täcker således 11 m2. Rullarna av lågdensitetspolyeten är dessutom extra tunna, dvs. 1,0 mm, för att på bästa möjliga sätt ge förutsättningar för att lägga de tunna vinyl- och designgolven utan att riskera ojämnheter.

Underlagsrulle Vinylgolv 1,0 mm har en ljuddämpande effekt på upp till 20 dB samt en tryckhållfasthet på hela 400 kPa. Rullen passar utmärkt som underlag till golv med golvvärme och uppmäter en värmeresistenskapacitet på 0,025 m²K/W.
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett klickgolv är lätt att lägga och kan förändra hela rummets känsla på en dag. Förarbetet är också minimalt då du kan lägga det direkt på befintligt underlag, oavsett om det är PVC, linoleum, klinker eller trä. Ett klickgolv kan antingen vara ett parkettgolv eller ett laminatgolv och med vår guide berättar vi vad du ska tänka på när du väljer typ av golv samt hur du lägger det på bästa sätt!
  • Fiskbensmönster är troligen bland det mest klassiska av mönster när det handlar om parkettgolv och det med rätta. Ofta hittar man fiskbensparkett i lite äldre finrum och vittnar om den extra omtanke som har skänkts just detta rum. Tidigare var det endast de skickligaste av golvläggare som skapade dessa golv, men nu finns det smarta klickgolv som gör det tillgängligt även för hemmaproffset.
  • Massiva trägolv är både vackra och ger en gedigen och ombonad känsla i ett rum. Trägolv kräver en lite större arbetsinsats vid monteringen än ett klickgolv, men när jobbet väl är klart har du ett golv som håller i minst femtio år. Tack vare att golvet är massivt kan det slipas många gånger och ger dig också möjligheten att byta ytbehandling för att få ett nytt utseende på golvet.