Upptäck glädjen med utelek | ByggmaxUpptäck glädjen med utelek | Byggmax

Upptäck glädjen med utelek!

Förgyll trädgården med våra härliga produkter för utelek! 

Ge barnen möjligheten att uppleva äkta lekglädje med vårt breda sortiment av kvalitetsleksaker för utomhuslek. Hos oss hittar du alla de bästa produkterna för att skapa en oförglömlig utelek. Kvalitet, säkerhet och glädje står alltid i fokus. Utforska vårt sortiment av utomhusleksaker och låt barnens skratt och lek förgylla trädgården!

Upptäck glädjen med utelek | ByggmaxUpptäck glädjen med utelek | Byggmax
Bygg ett eget cornhole spel | ByggmaxBygg ett eget cornhole spel | Byggmax

Bygg ett eget Cornhole spel!

För hela familjen erbjuder vi en enkel gör-det-själv-guide för det klassiska spelet Cornhole. En fantastiskt rolig aktivitet som främjar social interaktion och tävlingsanda. Cornhole spelet passar perfekt till midsommarlekarna eller vilken sommarkväll som helst. Spelet är enkelt att lära sig och kan njutas av både barn och vuxna, optimalt för trädgårdsfester och grillkvällar med familj och kompisar.

Klätterställningar

Klätterställningar erbjuder äventyr och utmaningar och är designade för att främja fysisk aktivitet, balans och motorisk utveckling. Hos oss på Byggmax hittar du ett brett sortiment av lektorn, lekställningar och klätterställningar i stabila konstruktioner.

Gunga & Gungställning

Inget slår känslan av att flyga genom luften på en gunga! Våra gungor och gungställningar är robusta, säkra och designade för att ge maximal glädje. Perfekt för barn i alla åldrar, från de minsta till de lite större som vill känna vinden i håret.

Lekstuga 

Låt barnens fantasi flöda med en charmig lekstuga. Våra lekstugor är perfekta för kreativa lekar, där barnen kan skapa sina egna små världar. Hos oss på Byggmax hittar du lekstugor byggda av högkvalitativa material som står emot väder och vind. Vi har även en utförlig gör-det-själv-guide för hur du bygger din egen lekstuga, den hittar du här.

Lekstugor | ByggmaxLekstugor | Byggmax