Plasttak

Kanalplasttak och plasttak från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Letar du efter ett bra tak till altanen, lekstugan, uterummet eller vedboden? Då är kanalplasttak från Byggmax ett bra alternativ.


Tak till alla dina byggprojekt

Har du en altan utan tak eller tänker du bygga en ny altan med tak över? Hos oss på Byggmax hittar du alla produkter och verktyg du behöver för att kunna göra det. Köp plasttak till altan på Byggmax. Behöver du gjuta plintar till stolparna som bär upp altantaket, hittar även cement, gjuttillbehör och verktyg i vårt sortiment. Hos oss hittar du plasttak på rulle och plasttak i PVC för alla behov. Ett plasttak över den befintliga eller nybyggda altanen ger både skugga under varma dagar och skydd mot regn, utan att minska ljusinsläppet. Kanalplasttaken finns i flera olika bredder och med olika grader av genomskinlighet, allt för att passa just dina önskemål. I vårt sortiment hittar du även korrugerad plast och pulpettak som kan användas till mindre byggnader som till exempel garage.


Hållbart och skyddande

Plasttak håller länge och har många användningsområden. Börjar papptaket på lekstugan se slitet ut, fast stugan i övrigt är i bra skick? Om du inte vill byta takpappen, kan du lägga ett skyddande tak av kanalplast ovanpå det gamla. Lekstugan får nytt liv och håller i flera år till. Ett kanalplasttak är ett bra takval både till altanen och vedboden. Plasttaket är lätt att hantera och montera. Hos Byggmax hittar du allt du behöver, från handverktyg och redskap till monteringstillbehör, för att enkelt kunna lägga ett snyggt tak på dina byggprojekt. Med rätt material och rätt verktyg bygger du ett altantak som gör att altanen går att använda även om det regnar. Förena nytta med nöje i nästa byggprojekt!


Kanalplasttak och plasttak för alla byggnader hos Byggmax

Köp billigt plasttak och billiga monteringstillbehör hos oss på Byggmax. Våra produkter och monteringsanvisningar hjälper dig att färdigställa dina byggprojekt, stora som små. Köp plasttak till växthus eller plasttakt till uterum på Byggmax.se

Kanalplasttak och plasttak från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Letar du efter ett bra tak till altanen, lekstugan, uterummet eller vedboden? Då är kanalplasttak från Byggmax ett bra alternativ.

Tak till alla dina byggprojekt
Har du en altan utan tak eller tänker du bygga en ny altan med tak över? Hos oss på Byggmax hittar du alla produkter och verktyg du behöver för att kunna göra det. Behöver du gjuta plintar till stolparna som bär upp altantaket, hittar även cement, gjuttillbehör och verktyg i vårt sortiment. Ett plasttak över den befintliga eller nybyggda altanen ger både skugga under varma dagar och skydd mot regn, utan att minska ljusinsläppet. Kanalplasttaken finns i flera olika bredder och med olika grader av genomskinlighet, allt för att passa just dina önskemål. I vårt sortiment hittar du även pulpettak som kan användas till mindre byggnader som till exempel garage.

Hållbart och skyddande
Plasttak håller länge och har många användningsområden. Börjar papptaket på lekstugan se slitet ut, fast stugan i övrigt är i bra skick? Om du inte vill byta takpappen, kan du lägga ett skyddande tak av kanalplast ovanpå det gamla. Lekstugan får nytt liv och håller i flera år till. Ett kanalplasttak är ett bra takval både till altanen och vedboden. Plasttaket är lätt att hantera och montera. Hos Byggmax hittar du allt du behöver, från handverktyg och redskap till monteringstillbehör, för att enkelt kunna lägga ett snyggt tak på dina byggprojekt. Med rätt material och rätt verktyg bygger du ett altantak som gör att altanen går att använda även om det regnar. Förena nytta med nöje i nästa byggprojekt!

Kanalplasttak och plasttak för alla byggnader hos Byggmax
Köp plasttak och monteringstillbehör hos oss på Byggmax. Våra produkter och monteringsanvisningar hjälper dig att färdigställa dina byggprojekt, stora som små.

13 artiklar

 1. Feria Altantak Komplett
  olika varianter
  -15% Tom 31/05
  Feria Altantak Komplett
  Org. pris 10995   kr Du sparar 1649   kr Extrapris 9345   kr /st
 2. Kanalplasttak
  U-värde 2,4
  -10% Tom 31/05
  Kanalplasttak
  Org. pris 3595   kr Du sparar 359   kr Extrapris 3235   kr /st
 3. Tätband
  Till polycarbonat-plasttak, 76/18-profil, 1115mm, 3-pack
  Tätband
  Pris från
  34 95 kr /st
 4. Tätband
  Till PVC-plasttak, 70/18-profil, 1040mm, 3-pack
  Tätband
  Pris från
  34 95 kr /st
 5. Altantak Olympia L5460mm Gop
  5460mm lång, vit
  -15% Tom 31/05
  Altantak Olympia L5460mm Gop
  Org. pris 22995   kr Du sparar 3449   kr Extrapris 19545   kr /st
 6. Sidovägg Feria
  Till 295 cm djupt terrasstak, vit, B: 340 x D: 264 x H: 260-305 cm
  Sidovägg Feria
  12499   kr /st
 7. Feria Skarvkit
  Skarv-kit
  -15% Tom 31/05
  Feria Skarvkit
  Org. pris 1095   kr Du sparar 164   kr Extrapris 930   kr /st

13 artiklar