Plasttak

Hos oss på Byggmax hittar du plasttak och kanalplasttak till ett bra pris. Letar du efter ett bra tak till altanen, lekstugan, uterummet eller vedboden? Då är kanalplasttak från Byggmax ett bra alternativ.


Tak till alla dina byggprojekt

Har du en altan utan tak eller tänker du bygga en ny altan med tak över? Hos oss på Byggmax hittar du alla produkter och verktyg du behöver för att kunna göra det. Köp plasttak till altan på Byggmax. Behöver du gjuta plintar till stolparna som bär upp altantaket, hittar även cement, gjuttillbehör och verktyg i vårt sortiment. Hos oss hittar du plasttak på rulle och plasttak i PVC för alla behov. Ett plasttak över den befintliga eller nybyggda altanen ger både skugga under varma dagar och skydd mot regn, utan att minska ljusinsläppet. Kanalplasttaken finns i flera olika bredder och med olika grader av genomskinlighet, allt för att passa just dina önskemål. I vårt sortiment hittar du även korrugerad plast och pulpettak som kan användas till mindre byggnader som till exempel garage.


Plasttak - hållbart och skyddande

Plasttak håller länge och har många användningsområden. Börjar papptaket på lekstugan se slitet ut, fast stugan i övrigt är i bra skick? Om du inte vill byta takpappen, kan du lägga ett skyddande tak av kanalplast ovanpå det gamla. Lekstugan får nytt liv och håller i flera år till. Ett kanalplasttak är ett bra takval både till altanen och vedboden. Plasttaket är lätt att hantera och montera. Hos Byggmax hittar du allt du behöver, från handverktyg och redskap till monteringstillbehör, för att enkelt kunna lägga ett snyggt tak på dina byggprojekt. Med rätt material och rätt verktyg bygger du ett altantak som gör att altanen går att använda även om det regnar. Förena nytta med nöje i nästa byggprojekt!


Kanalplasttak för alla byggnader hos Byggmax

Köp billigt kanalplasttak och billiga monteringstillbehör hos oss på Byggmax. Våra produkter och monteringsanvisningar hjälper dig att färdigställa dina byggprojekt, stora som små. Köp plasttak till växthus eller plasttakt till uterum på Byggmax.se

Kanalplasttak och plasttak från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Letar du efter ett bra tak till altanen, lekstugan, uterummet eller vedboden? Då är kanalplasttak från Byggmax ett bra alternativ.

Tak till alla dina byggprojekt
Har du en altan utan tak eller tänker du bygga en ny altan med tak över? Hos oss på Byggmax hittar du alla produkter och verktyg du behöver för att kunna göra det. Behöver du gjuta plintar till stolparna som bär upp altantaket, hittar även cement, gjuttillbehör och verktyg i vårt sortiment. Ett plasttak över den befintliga eller nybyggda altanen ger både skugga under varma dagar och skydd mot regn, utan att minska ljusinsläppet. Kanalplasttaken finns i flera olika bredder och med olika grader av genomskinlighet, allt för att passa just dina önskemål. I vårt sortiment hittar du även pulpettak som kan användas till mindre byggnader som till exempel garage.

Hållbart och skyddande
Plasttak håller länge och har många användningsområden. Börjar papptaket på lekstugan se slitet ut, fast stugan i övrigt är i bra skick? Om du inte vill byta takpappen, kan du lägga ett skyddande tak av kanalplast ovanpå det gamla. Lekstugan får nytt liv och håller i flera år till. Ett kanalplasttak är ett bra takval både till altanen och vedboden. Plasttaket är lätt att hantera och montera. Hos Byggmax hittar du allt du behöver, från handverktyg och redskap till monteringstillbehör, för att enkelt kunna lägga ett snyggt tak på dina byggprojekt. Med rätt material och rätt verktyg bygger du ett altantak som gör att altanen går att använda även om det regnar. Förena nytta med nöje i nästa byggprojekt!

Kanalplasttak och plasttak för alla byggnader hos Byggmax
Köp plasttak och monteringstillbehör hos oss på Byggmax. Våra produkter och monteringsanvisningar hjälper dig att färdigställa dina byggprojekt, stora som små.
Läs mer
Filtrera

26 träffar

Sortera på
Plasttak polykarbonat
Finns i flera utföranden
från 139 43  kr /m2
Plasttak PVC
Finns i flera storlekar
från 110 34  kr /m2
Kanalplasttak 10%
Finns i flera utföranden
4 135 50  kr /st 4 595  kr /st
KANALPLASTTAK KOMPLETT 10 MM
Aluwhite
Finns i flera utföranden
2 495  kr /st
Tätband
Till PVC-plasttak, 70/18-profil, 1040mm, 3-pack
från 39 95  kr /st
KANALPLASTTAK KOMPLETT 16 MM
Aluwhite
Finns i flera utföranden
3 295  kr /st
Feria Altantak Komplett 10%
Gop
Finns i flera längder
15 929 10  kr /st 17 699  kr /st
Tätband
Till polykarbonat-plasttak, 76/18-profil, 1115mm, 3-pack
från 39 95  kr /st
KANALPLASTTAK KOMPLETT 32 MM
Aluwhite
Finns i flera utföranden
5 495  kr /st
GARDINER TILL STOCKHOLM TERASSTAK PALMRAM
Palram
Finns i flera storlekar
3 499  kr /st
TERASSTAK STOCKHOLM ANTRACITGRÅ PALMRAM
Palram
Finns i flera storlekar
32 169  kr /st
Terrasstak PALRAM
Palram
12,5 m2, grå
17 699  kr /st
Terrasstak Feria vit PALRAM
Palram
4x4,2 m, vit
27 462  kr /st
TERASSTAK STOCKHOLM MED TAKPERSIENNER PALMRAM
Palram
Finns i flera storlekar
35 669  kr /st
GARDINER TILL FERIA TERASSTAK PALMRAM
Palram
Finns i flera storlekar
2 659  kr /st
Altantak Olympia L5460mm Gop 15%
Gop
Finns i flera färger
32 724 15  kr /st 38 499  kr /st
GARDINSETFÖRLÄNGNING STOCKHOLM PALMRAM
Palram
Finns i flera storlekar
2 099  kr /st
TERASSTAK FERIA ANTRACITGRÅ PALMRAM
Palram
Finns i flera storlekar
25 179  kr /st
Sidovägg Feria
Vit
13 029  kr /st
Sidovägg 3 till Feria terrasstak PALRAM
Palram
Antracitgrå
13 458  kr /st
TERASSTAK FERIA VIT PALMRAM
Palram
Vit
37 759  kr /st
SIDOVÄGG 4 TILL FERIA TERASSTAK VIT PALMRAM
Palram
Vit
14 699  kr /st
GARDINSET TILL DALLAS 4300 PALMRAM
Palram
Grå
2 669  kr /st