VÄGG- OCH TERRASSLAMPA ZENIT LIGHTSON

3000K, 0.5W, LED
Artikelnummer: 293804
Vikt: 0.2
En enkelriktad vägg- och terrassarmatur som med sitt dekorativa varmvita ljus lämpar sig utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck och terrasser.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
1-3 vardagar
Hämta i butik
Från
169   kr /st
G
st
VÄGG- OCH TERRASSLAMPA ZENIT LIGHTSON
En enkelriktad vägg- och terrassarmatur som med sitt dekorativa varmvita ljus lämpar sig utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck och terrasser. Har du trappsteg som behöver markeras för att undvika snubbelrisk är också Zenit en bra lampa, då den inte bländar. Zenit har ljus åt en riktning. Önskar du ljus åt två håll finns Zenit Duo.

Garden Plug & Play från LightsOn

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Glöm inte transformator

Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare!

Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikationer

12 volt AC
0.5 watt LED (integrerad ljuskälla)
20 lumen
IP67
Medium spridning (30°)
Varmvitt ljus (3000°K)

Aluminium
Ø 7 cm diameter
170 cm gummikabel

Notera!

Zenit är helt platt på undersidan, endast kabeln kommer ut. Kabelns tjockaste punkt är kopplingen, som har en maxdiameter på ca 21 mm.
Snabba fakta
Varumärke LightsOn