Golvvärme

Få människor vill frysa, vi föredrar hellre att kura ihop intill en sprakande brasa eller mötas av varma golv på morgonen. Installera värme i ditt bad- eller sovrum på helt egen hand! Vi har allt du behöver för en skön, värmande känsla under vinterhalvåret. Handla golvvärme enkelt och tryggt hos oss, både online och i butik.

 

Golvvärme i vilka rum du vill

Man kan tro att det är ett större projekt att installera golvvärme på egen hand, men med goda råd och smidiga produkter från oss kan du som hemmasnickare fixa det både billigt och snabbt. Installera värme under klinkern i badrummet som annars ofta drar åt sig kyla. Det hjälper också till att hålla fukt borta i trånga utrymmen. Kanske har du ett fräscht golv i sovrummet som också blir lite för kallt under vinterhalvåret? Golvvärmeslingor i sovrummet ger en lyxig känsla som gör även den mest morgontrötte på lite bättre humör. Med smarta system för strömsparande kan du också programmera golvvärmen till att sättas på strax innan du vaknar och sedan stängas av när du går till jobbet. Hur smidigt är inte det?

 

Ta goda råd och gör det själv

Om du bestämmer dig för att installera ett värmegolv i huset finns det flera sätt att göra det på utan att ta in dyra hantverkare. Vi har både separata delar och kit för att du lätt ska kunna komplettera om det är något du saknar till ditt nuvarande set eller om du vill köpa ett helt nytt. Känner du ändå att du kan behöva en extra hand så erbjuder vi hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt projekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt. Vi har värme för alla typer av golv; klinker, trägolv, laminatgolv eller plastgolv. Kom ihåg att ett trägolv tenderar att krympa när det blir varmare så se till att balansera luftfuktigheten i dina rum.

 

Vi tycker att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv. Om fötterna blir varma blir kroppen varm och glad. Därför erbjuder vi både golvvärme vattenburen och el golvvärme – vilket passar ditt ändamål bäst? Vattenburen golvvärme är både flexibelt och ekonomiskt. Vi har vattenburen golvvärme från kända varumärken som Flooré, där du enkelt kan bestämma temperaturen via mobilen!

 

Gör det själv

Du har väl inte missat våra fantastiska gör det själv – projekt? Vi hjälper dig steg för steg med tips och råd hur du bäst lägger laminatgolv eller lägger parkettgolv som ett proffs. Vi har materialen, råden och inspirationen för att du ska lyckas med ditt hemmaprojekt!

 

Praktiskt golvvärme hos Byggmax

Installera golvvärme i dina favoritrum och slipp frysa under de kalla månaderna. Vi har golvvärme termostat, golvvärmefördelare, golvvärmeslang och allt du kan tänka dig som behövs för riktigt schysst golvvärme. Vi levererar alltid med goda råd och tips!

21 artiklar

 1. Shunt FS 36 Flooré
  Energiklass A, passar Floorés golvvärmekit
  Shunt FS 36 Flooré
  2795   kr /st
 2. El Shunt FS 36 Flooré
  Energiklass A, passar Floorés golvvärmekit
  El Shunt FS 36 Flooré
  6795   kr /st
 3. Golvvärmetermostat Optima Malmbergs
  84x84mm, utförande: 1-pol, 14A, 3200W
  Golvvärmetermostat Optima Malmbergs
  975   kr /st
 4. Termostat Trådlös Flooré
  Trådlös styrning, elektronisk ställdon, 230v mottagare
  Termostat Trådlös Flooré
  1228   kr /st
 5. Kulventiler Flooré
  3/4", EC
  Kulventiler Flooré
  210   kr /st
 6. Anslutningskoppling Flooré Alu/ PEX-rör
  12x1,6, 3/4" EC, inkl mutter, stödhylsa och o-ring
  Anslutningskoppling Flooré Alu/ PEX-rör
  49   kr /st
 7. Styrpaket med 1 trådlös termostat Flooré
  Trådlös rumstermostat, trådlös TRV ( batteri)
  Styrpaket med 1 trådlös termostat Flooré
  2129   kr /st
 8. Shuntfördelare Utbyggnad Flooré
  energiklass A, passar Floorés golvvärmekit
  Shuntfördelare Utbyggnad Flooré
  375   kr /st
 9. Korskoppling Flooré
  Används med Flooré Shunt FS36 eller El Shunt FS36
  Korskoppling Flooré
  295   kr /st

21 artiklar