VÄXTTRÅG BIOLAN

ART.NR: 6333521
Biolan Blomsterbo Växttråg är ett planteringskärl som grävs ned i jorden på begravnings-platsen eller hemgården.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

VÄXTTRÅG BIOLAN

Biolan Blomsterbo Växttråg är ett planteringskärl som grävs ned i jorden på begravnings-platsen eller hemgården. Tack vare den kantiga formen är det möjligt att hopsätta olika blomstergrupper. På Blomsterboets botten finns dräneringshål – men ett utrymme på cirka 2 liter blir kvar för vatten vilket minskar behovet av bevattningen. Blomsterboet är tillverkat av HD/PE-plast och har en volym på 16 liter
Läs mer
Varumärke Biolan
Leverantörens artikelnummer 54571000

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det finns många fördelar med att kompostera – inte minst då det ger en naturlig plats för både matavfall och trädgårdsavfall, utan dessutom utmärkt jord att odla med när avfallet brutits ner. I den här guiden hjälper vi dig att lyckas med din kompostering och visar hur du anlägger en bokashi-kompost.
  • Om du har en tomt är det oundvikligt med trädgårdsavfall. En kompost ger dig både näringsrik jord och ett ställe att placera avfallet. Oavsett om du bor i ett radhus med en mindre trädgård eller på landet med trädgård så långt ögat kan nå kommer du att tacka dig själv om du skaffar en kompost. Vi visar våra bästa tips för ett lyckat kompostbygge.