Värmepump Med Inverterteknik

ART.NR: 6641802
Förläng poolsäsongen till de kalla månaderna med denna premium värmepump med full-inverter-teknologi. Tack vare den smarta turbo-funktionen, ger denna värmepump upp till 30 % mer kapacitet vid kalla omgivningstemperaturer jämfört med en vanlig inverterstyrd värmepump.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Värmepump Med Inverterteknik

Förläng poolsäsongen till de kalla månaderna med denna premium värmepump med full-inverter-teknologi. Tack vare den smarta turbo-funktionen, ger denna värmepump upp till 30 % mer kapacitet vid kalla omgivningstemperaturer jämfört med en vanlig inverterstyrd värmepump.

Pumpens förmåga att motstå kyla är perfekt för det nordiska klimatet. Och ja, den har både automatisk avfrostning och kylfunktion. Bakom värmepumparnas exklusiva och snygga aluminiumhölje döljer sig den kraftfulla full-inverter-teknologin. Den dynamiska kompressorn med full-inverter-teknologi från Mitsubishi ger upp till 16 gånger mer energi än den förbrukar. Istället för att pumpen slutar gå när den inställda temperaturen har uppnåtts, reglerar den dynamiska kompressorn kontinuerligt arbetsfrekvensen, så att energiförlusterna som uppstår i samband med stopp och start elimineras. På så sätt optimeras driften så den blir så energieffektiv som möjligt.

Har användarvänlig digital kontroll och integrerat kretskort. Värmeväxlaren består av titanrör täckta med ett PVC-skal som tål långvarig exponering för poolvatten — med både klor och saltvatten.

Tyst som en viskning; på 10 m avstånd ligger ljudnivån på endast 29 dB eller mindre. Dina grannar kommer inte ens att märka att du släppt löst ett lejon till värmepump på baksidan när du slår på den manuellt eller från jobbet eller någon annan avlägsen plats via din WiFi-anslutning.

WiFi-teknik – värm upp poolen när det passar dig! Med en värmepump kan du förlänga badsäsongen. Med denna innovativa WiFi-teknik kan du värma upp poolen när du inte är hemma — du behöver bara vara ansluten till ett WiFi-nätverk. På så vis kan du värma upp poolen medan du är på jobbet. Sedan kan du och din familj hoppa i en redan uppvärmd pool när ni kommer hem efter en hektisk dag. På så vis kan du vara mycket mer flexibel och du får mycket mer tid att bara njuta av poolen, utan att behöva vänta på att vattnet når rätt temperatur. Denna smarta WiFi-funktion är också extremt praktisk om du har en pool vid sommarstugan. Då är det bara att slå på värmepumpen hemifrån så du och din familj kan hoppa i det härligt varma vattnet direkt när ni kommer fram! 
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Trots att du kanske både har bytt till lågenergifönster och tilläggsisolerat så behöver du någon form av värmekälla till både uppvärmning och varmvatten. Ett bra alternativ är att installera en värmepump som kan ta värme från utesidan och lämna av den på insidan där du vill ha den. Det finns många varianter att välja på med smarta funktioner, som att kunna styra värmen på distans.