Vedförvaring Woodstock Grillsymbol

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6115816
Modulhylla S avsedd för förvaring av ved. Hyllan kan även användas för att dela upp trädgårds- eller terrassytor eftersom dem kan monteras ihop. Tillverkade i cortenstål från Finland.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vedförvaring Woodstock Grillsymbol

Modulhylla avsedd för förvaring av ved. Hyllan kan även användas för att dela upp trädgårds- eller terrassytor eftersom dem kan monteras ihop. Tillverkade i cortenstål från Finland och finns i fyra olika storlekar (S, M, L och XL).

Cortenstål är ett nästan helt rent kolstål som har bearbetats genom att bilda en ytbeläggning som gör materialet väderbeständigt. Ytskiktet är i början rödbrunt (liknande färg som rost) men blir mörkare med tiden. Vid rätt användning ser cortenstål bra ut, håller länge och är fri från underhåll samt klarar på ett unikt sätt av slitage som uppstår med tiden.

Mått, vikt och volym:
S: bredd 60 cm, djup 37 cm, höjd 50 cm, vikt 16 kg, rymmer 0,18 m3.
M: bredd 60 cm, djup 37 cm, höjd 106 cm, vikt 24 kg, rymmer 0,4 m3.
L: bredd 60 cm, djup 37 cm, höjd 170 cm, vikt 36 kg, rymmer 0,62 m3.
XL: bredd 60 cm, djup 74 cm, höjd 170 cm, vikt 65 kg, rymmer 0,75 m3

Läs mer
Varumärke Grillsymbol
Leverantörens artikelnummer WR-S

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Underlätta ett av vardagens alla måsten genom att bygga en snygg och stilren vedbärare, som dessutom blir en prydnad bredvid eldstaden. Du kan måla den i en snygg kulör som smälter in i din övriga inredning eller välja en färg som gör att den sticker ut ordentligt. Följ guiden nedan för att enkelt snickra ihop en alldeles egen vedbärare att pryda ditt hem med.
  • Denna praktiska och snygga vedkorg kan du lätt och smidigt snickra ihop skälv. Självklart kan du välja att måla den i vilken färg du vill, men vi på Byggmax gillar verkligen den här knallgula varianten. Designen är lika snygg som enkel och antingen bygger du enligt grundbeskrivningen nedan, eller så kan du lätt anpassa den efter egna idéer för att sätta din egen personliga prägel på den.
  • Att elda med ved under ruggiga och kalla vintermånader är en riktig stämningshöjare. Men då behöver din ved vara torr. Fuktiga vedklabbar brinner dåligt och för att veden ska vara riktigt torr bör den ligga och torka i ett år. Så här bygger du ett ordentligt vedförråd - gärna med minst två fack - för att hålla ordning och få din ved torr.