Vedförvaring Woodstock Wall Grillsymbol

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6115820
WoodStock Wall är en modulhylla för förvaring av ved. Setet består av 4 moduler och monteringshörn, man kan även köpa till extra moduler om så önskas.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vedförvaring Woodstock Wall Grillsymbol

WoodStock Wall är en modulhylla för förvaring av ved. Setet består av 4 moduler och monteringshörn, man kan även köpa till extra moduler om så önskas. Hyllan kan monteras snabbt och är en attraktiv lösning för vedförvaring och uppdelning av rum. Finns i två storlekar, L och XL (L rymmer 1,5 m3 ved och XL rymmer 3,0 m3 ved).

Cortenstål är ett nästan helt rent kolstål som har bearbetats genom att bilda en ytbeläggning som gör materialet väderbeständigt. Ytskiktet är i början rödbrunt (liknande färg som rost) men blir mörkare med tiden. Vid rätt användning ser cortenstål bra ut, håller länge och är fri från underhåll samt klarar på ett unikt sätt av slitage som uppstår med tiden.

Läs mer
Varumärke Grillsymbol
Leverantörens artikelnummer Wood-Wall-L

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Underlätta ett av vardagens alla måsten genom att bygga en snygg och stilren vedbärare, som dessutom blir en prydnad bredvid eldstaden. Du kan måla den i en snygg kulör som smälter in i din övriga inredning eller välja en färg som gör att den sticker ut ordentligt. Följ guiden nedan för att enkelt snickra ihop en alldeles egen vedbärare att pryda ditt hem med.
  • Denna praktiska och snygga vedkorg kan du lätt och smidigt snickra ihop skälv. Självklart kan du välja att måla den i vilken färg du vill, men vi på Byggmax gillar verkligen den här knallgula varianten. Designen är lika snygg som enkel och antingen bygger du enligt grundbeskrivningen nedan, eller så kan du lätt anpassa den efter egna idéer för att sätta din egen personliga prägel på den.
  • Att elda med ved under ruggiga och kalla vintermånader är en riktig stämningshöjare. Men då behöver din ved vara torr. Fuktiga vedklabbar brinner dåligt och för att veden ska vara riktigt torr bör den ligga och torka i ett år. Så här bygger du ett ordentligt vedförråd - gärna med minst två fack - för att hålla ordning och få din ved torr.