Tillbehör ventilation

Ventilations tillbehör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Sommaren är en fantastisk tid. Men insekter är något de flesta av oss vill slippa. Undvik insekter inomhus genom att montera insektsnät i dina ventiler inför den varmare årstiden.


God ventilation för hälsans skull

God ventilation är oerhört viktigt för ett gott inomhusklimat. Men det är inte bara luftgenomströmningen som är viktig. Ett rent och fräscht luftfilter gör att du slipper få in damm och pollen genom ventilationsöppningarna. Något som förbättrar inomhusluften radikalt vilket är bra för hälsan, inte bara hos dem som är pollenallergiker. Kom också ihåg att byta ut filtret med jämna mellanrum. Ett filter som är mättat av damm och pollen fungerar inte längre som det är tänkt och blockerar delvis luftflödet. Alltså precis motsatsen till det du vill att ventilationen ska åstadkomma. Hos Byggmax hittar du massor av tillbehör för ventilation. Från filter och kåpor till insektsnät för att hålla småkrypen ute under den varmare årstiden.


Täta ventilation på egen hand med ventilations tillbehör

Ventilation bygger på att gammal luft dras ut ur huset och ny luft kommer in för att ersätta den. I många äldre hus fungerar detta genom så kallat självdrag, där undertryck inne i huset gör att ny luft sugs in medan den gamla luften trycks ut genom till exempel skorstenen. Den här sortens ventilation fungerar sämre om ventilationen läcker. Upplever du plötsliga problem med inomhusluften trots att du har tillräckligt många fungerande ventiler så kan det vara läckage som är problemet. Du hittar tätning till din ventilation här hos oss på Byggmax. Här hittar du också massor av andra tillbehör för ventilation.


Tillbehör för ventilation hos Byggmax
Hos Byggmax hittar du alla tillbehör för ventilation som du kan behöva. Vi levererar direkt hem till dig, snabbt, utan krångel och dessutom till ett riktigt bra pris.

68 artiklar

 1. VÄGGVENTIL TL-P D98 IP Fresh
  Vit
  VÄGGVENTIL TL-P D98 IP Fresh
  Pris från
  259   kr /st
 2. Standardfilter till FV-90 Reton
  3-pack
  Standardfilter till FV-90 Reton
  Pris från
  54 95 kr /st
 3. Pollenfilter till FV-90 Reton
  3-pack
  Pollenfilter till FV-90 Reton
  Pris från
  64 95 kr /st
 4. SPALTVENTIL F32 VIT KP Fresh
  Vit
  SPALTVENTIL F32 VIT KP Fresh
  Pris från
  109   kr /st
 5. FILTER TL-F/P STAND. 3-PACK Fresh
  Grå
  FILTER TL-F/P STAND. 3-PACK Fresh
  Pris från
  69 95 kr /st

68 artiklar