Ventilationsrör

Ventilationsrör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du ett stort utbud av ventilationsrör. Vi har bland annat spirorör och ventilationsslang i vårt stora sortiment.


Ventilationsrör och ventilationsslang

En bra ventilation är mycket väsentlig både för inomhusmiljön och hälsan. Därför är det viktigt att du använder dig av bra produkter när du renoverar eller installerar ventilation. Hos oss finns produkter av god kvalitet till ett riktigt bra pris. Vi har till exempel ventilationshuv i flera olika utföranden som passar bra till din köksfläkt. Bland våra ventilationsrör hittar du spirorör som skapar ett flexibelt kanalsystem för ventilation. Vi har också ventilationsslang som passar utmärkt att använda när du ska ansluta köksfläkten till din ventilation. Om du behöver ventilera din vind så finns även vindsventilation i sortimentet. Naturligtvis har vi även alla tillbehör och kopplingar du behöver för att kunna installera ditt ventilationssystem.


Detta kan du göra själv

Ventilation är viktigt och därför är det vid vissa tillfällen en god idé att anlita proffs men det betyder inte att det inte finns en hel del saker du kan göra själv. Om du är osäker på vilka installationer som är enkla att göra själv och vilka du behöver hjälp med är du välkommen att fråga oss. En åtgärd som är lätt att göra själv är att täta utluftningsventilerna på ditt hus. Där försvinner ofta mycket energi. Om du upplever fukt i ditt badrum kan du åtgärda det med hjälp av ventilationsrör. På Byggmax har vi allt du behöver för att lyckas med dessa projekt. Våra varor är alltid av god kvalitet och har ett bra pris.


Hitta ventilationsrör och tillbehör för ventilationssystemet hos Byggmax

På Byggmax finns spirorör, ventilationsslang och ventilationsrör samt tillbehör i många olika utföranden. Våra varor är alltid av hög kvalitet och har ett riktigt bra pris.

36 artiklar

 1. Ventilationsslang
  130x1500mm
  Ventilationsslang
  Pris från
  145   kr /st
 2. Renslock
  100mm, varmförzinkad stålplåt
  Renslock
  Pris från
  139   kr /st
 3. Takhuv
  160mm, varmförzinkad stålplåt
  Takhuv
  Pris från
  349   kr /st
 4. Nippel
  160mm, för skarvning av rör
  Nippel
  Pris från
  51 95 kr /st

36 artiklar