Ventiler

Ventiler från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En friskluftsventil är en sådan där detalj som man kanske inte tänker på men som är mycket viktig för miljön i hemmet.


Byt ventiler och förbättra inomhusklimatet

En tallriksventil är en vanlig typ av ventil som du hittar till bra pris hos oss på Byggmax. Ventiler kan ha en avgörande effekt på miljön inomhus och även lösa problem med till exempel fukt och stillastående luft. Att förbättra sitt ventilationssystem är ett billigt sätt att ta hand om både sig själv och fastigheten där man bor. Luften vi andas påverkar i hög grad hur vi mår och är även avgörande för livslängden för många av husets material. Att montera produkterna i denna kategori är enkelt men kan kräva att du göra nya öppningar i fasaden på ditt hus. Med rätt verktyg är det sällan några problem.


Bra ventilation förebygger problem

Det är viktigt att anpassa sin fastighets ventilation utifrån luftfuktighet och system som infravärme samt byggnadens naturliga luftgenomsläpp. På så sätt undviker du problem i framtiden. Dålig ventilation kan få allvarliga konsekvenser. Vi har ventiler som passar på såväl husets fasad som på insidan. Tänk på att ventilerna är en del ditt ventilationssystem och att det finns flera olika varianter. Hör efter med oss på Byggmax om du är osäker på vad som är bäst för ditt hus.


Rätt ventil för rätt plats hos Byggmax

Friskluftsventiler låter ditt hus andas och förbättrar inomhusklimatet. Det är inte svårt att montera en ventil men fråga oss gärna om råd innan du väljer bland våra prisvärda produkter.

68 artiklar

 1. Friskluftsventil FV-90 Reton
  Vit
  Friskluftsventil FV-90 Reton
  Pris från
  255   kr /st
 2. VÄRMEFLYTTARE AIRMOVE 2.0
  VÄRMEFLYTTARE AIRMOVE 2.0
  2495   kr /st
 3. Blockventil
  75mm, 486P
  Blockventil
  Pris från
  98 95 kr /st
 4. Ventil
  Plast
  Ventil
  Pris från
  64 95 kr /st
 5. VÄRMEFLYTTARE AIRMOVE 1.1
  VÄRMEFLYTTARE AIRMOVE 1.1
  2195   kr /st
 6. DÖRRVENTIL RUND AIRMOVE
  DÖRRVENTIL RUND AIRMOVE
  59   kr /st
 7. Blockventil
  150mm, 286P, UTGÅENDE
  Blockventil
  Pris från
  100   kr /st

68 artiklar