Arbetsskydd

Arbetsskydd från Byggmax till ett bra pris. Hitta allt du behöver under ett och samma tak, det är både tidseffektivt och praktiskt. Glöm inte skyddsutrustning så att du kan jobba säkrare.

Underlättar vid projektet

Rätt kläder till rätt projekt. Välj arbetskläder som underlättar, skyddar och som dessutom är prisvärda. Hos Byggmax hittar du olika snickarkläder som passar till både hemmafixaren och erfarna byggproffs. Plaggen är mycket slitstarka och har förstärkta områden för extra hållbarhet. Det finns dessutom gott med utrymme till din mobil, kniv, pennor, verktyg, tumstock och annat som du behöver ha nära till hands. Behöver du mer utrymme än så? Verktygsbälten ser till att du alltid är redo för nya snickarutmaningar. Arbetskläderna gör inte att projektet blir färdigt fortare, men det gör att det blir lättare, säkrare och bekvämare under arbetets gång.

Rätt kläder på plats

Oavsett om du är en ny hemmafixare eller en erfaren snickare är arbetskläder en bra investering. Med rätt utrustning, tillsammans med entusiasm och rätt instruktioner, är det lätt att färdigställa projekten som har påbörjats. stugor och friggebodar är ett populärt förstagångsprojekt bland många. Det kräver inte speciellt mycket tid att få upp en friggebod, speciellt om du ser till att du har arbetskläderna på plats. Om det till exempel regnar under helgen och du har planerat att bygga ihop din nya friggebod eller stuga, så hade du enkelt kunnat fortsätta om du hade haft en regnponcho. Med rätt kläder på plats kan du jobba smartare.

Bygg och fixa i tåliga arbetskläder från Byggmax

Arbetskläder från Byggmax håller bra kvalitet till bra priser. Hitta rätt utrustning, oavsett om du är en hemmafixare eller ett byggproffs.

100 artiklar

 1. Skyddsmask 3M
  Med utandningsventil
  Skyddsmask 3M
  Pris från
  69 95 kr /st
 2. Vinterhandske
  Storlek 9
  Vinterhandske
  Pris från
  50   kr /st
 3. HALVMASKA 3M 4000+ -SERIEN
  Skyddsklass: P2
  HALVMASKA 3M 4000+ -SERIEN
  Pris från
  399   kr /st
 4. Engångsoverall
  Plast
  Engångsoverall
  Pris från
  49 95 kr /st
 5. Snickarbälte
  Nylon
  Snickarbälte
  Pris från
  149   kr /st
 6. Hörselskydd
  Optime I
  Hörselskydd
  Pris från
  149   kr /st
 7. Läderhandske TEGERA 235
  Storlek 10
  Läderhandske TEGERA 235
  Pris från
  50   kr /st
 8. Vinterhandske
  Storlek 8
  Vinterhandske
  Pris från
  50   kr /st

100 artiklar