Cirkelsåg

En cirkelsåg är riktigt bra att ha tillhands när man ska göra många eller långa raka snitt. Det är enkelt att få ett perfekt resultat oavsett om du ska korta av virke eller såga av en skiva på längden. Det vanligaste användningsområdet för cirkelsågen är att kapa reglar, lister, brädor och skivor i trä. Men det går ofta bra att även kapa i plast och metall också.

Billig cirkelsåg

Du hittar flera cirkelsågar till marknadens bästa pris hos Byggmax. Vilken du ska välja beror helt på vad du har för krav och behov. Exempelvis kan du välja mellan nätanslutna eller batteridrivna sågar. De eldrivna cirkelsågarna är i regel snäppet kraftfullare medan de batteridrivna är enklare att ta med till olika platser där du inte behöver tänka på vart närmaste eluttag finns. Samtidigt gäller det att komma ihåg ett laddat batteri.

Exakta raka snitt

Den cirkelformade sågklingan är monterad på sågens drivaxel, vilket gör den väldigt effektiv och perfekt för kapning och klyvning. För att få precisa raka snitt är det bra att ta hjälp av en styrskena, ett parallellanslag eller en lång rak bräda som fästs ovanpå. Att välja en cirkelsåg med laser garanterar också en värdefull hjälp med att såga rakt. Kom ihåg att räkna med sågklingans tjocklek om du har ett projekt där allt ska passa precis på millimetern.

Tillbehör till din cirkelsåg från Byggmax

om du ska köpa cirkelsåg så är Byggmax ett bra val för dig. Vi har även tillbehör så att du kan köpa allt på ett och samma ställe. Du hittar sågklingorna du behöver till cirkelsågen på vår hemsida.

Läs mer
Filtrera

10 träffar

Sortera på
Einhell
Svart, Röd, 1200, kW
1 399  kr
Black & Decker
1100W, 55 mm sågdjup, 5000rpm
Från 985  kr
Bosch
230V
1 395  kr
Einhell
Svart, Röd, 600, kW
1 099  kr
Bosch
18V
1 395  kr
Einhell
1250 W
899  kr
PowerPlus 18 V Ø 165 mm
200  kr
Fatmax
SFMCS500B 18V UTAN BATTERI
1 339  kr
Einhell
Svart, Röd
1 899  kr
Greenworks
1 289  kr