Skruvdragare

En Black and Decker skruvdragare och skruvdragare från Dewalt är två populära val bland våra kunder. Hos oss på Byggmax hittar du de mest prisvärda och populära verktygen på marknaden för att göra ditt val enkelt.

 

Skruvdragare till hemmafixaren

Som hemmafixare är du säkerligen noggrann med att välja rätt virke till rätt pris. Gör samma sak med dina verktyg. Effektiva verktyg som inte kostar skjortan gör projekten hemma både roligare och smidigare. Hos oss kan du räkna med att hitta skruvdragare med hög prestanda till rätt pris. Det är därför vi alltid erbjuder dig vår generösa prisgaranti.

 

Skruvdragare – Budget eller lyx?

I vårt sortiment av skruvdragare så finns både budgetvarianter och lite lyxigare varianter med högre kapacitet. Anpassa ditt val efter byggprojektet du håller på med just nu och de framtida projekt du drömmer om att utföra.

 

Viktiga funktioner för en skruvdragare

Skruvdragare kommer i många olika utföranden. Fundera på vad som är viktigt för dig i form och funktion. Behöver du extra lång batteritid och ett lätt verktyg för projekt du ska jobba länge på eller räcker det med lite kortare batteritid och tyngre vikt så att du kan komma ned lite i pris? Väg för- och nackdelar mot varandra så kan du göra ett mer hållbart val och slippa köpa nytt. Se över vårt sortiment och se vilka skruvdragare som uppfyller dina behov och önskemål. Är du osäker på vilken skruvdragare som passar bäst är det bara att fråga oss. Vi är experter!

 

Billiga skruvdragare hittar du på Byggmax

Skruvdragare från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Borra och skruva snabbt och smidigt med hjälp av en skruvdragare. Välj mellan maskiner med både slag- och borrfunktion och mellan skruvdragare från Black and Decker samt Dewalt. En skruvdragare gör arbetet så mycket enklare och roligare.

15 artiklar

15 artiklar