Verktygssats 29 Delar 1000V Eva Tc-6Te02 TengTools

EC000149, TC-6TE02
ART.NR: 687200119
Innehåller tång, momentskruvmejsel, förvaring och skruvmejslar.  Verktygen är placerade i formskuret, trefärgat EVA-skum, så att det syns tydligt om något verktyg saknas.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Verktygssats 29 Delar 1000V Eva Tc-6Te02 TengTools

Innehåller tång, momentskruvmejsel, förvaring och skruvmejslar.  Verktygen är placerade i formskuret, trefärgat EVA-skum, så att det syns tydligt om något verktyg saknas. Isolerade verktyg för arbete på strömförande utrustning upp till 1 000 V. Integrerad skyddsisolering i två färger som tydligt indikerar eventuell skada. Alla verktyg är placerade i lådor med formskuret, trefärgat EVA-skum, så att det syns tydligt om något verktyg saknas. Levereras i Teng Tools serviceväska TC-6T med verktygen i sex Teng Tools TT-lådor. ; Halkfria gummifötter förhindrar att lådan glider och som skyddar mot repor. Säkert låssystem med klickmekanism så att du vet att lådan är ordentligt stängd. Slitstarka gångjärn med metallstift för ökad livslängd. Infällbara handtag för komfort och hållbarhet.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.