Verktygsvagn Bred Tcw806Ln TengTools

TCW806LN, EC011808
ART.NR: 687199152
Av rödlackerad stålplåt med arbetsskiva av laminerad träfiberplatta ovanpå vagnen. Patenterat utdragssystem - endast en låda kan dras ut åt gången.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Verktygsvagn Bred Tcw806Ln TengTools

Av rödlackerad stålplåt med arbetsskiva av laminerad träfiberplatta ovanpå vagnen. Patenterat utdragssystem - endast en låda kan dras ut åt gången. 6 låsbara, kullagrade lådor. Låddimension (1 st) (max. belastning 50 kg) 1216x380x100 mm Låddimension (2 st) (max. belastning 60 kg) 1216x380x154 mm Låddimension (3 st) (max. belastning 40 kg) 1216x380x65 mm Kombinationslås ingår. Extra kraftigt byggd vagn med förstärkning under lådorna. Med fyra länkhjul med broms.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.