Vindstrappa Polar

86 mm isolering
Artikelnummer: 27492
Vikt: 32.14
Med sin dubbelisolering och 86 mm tjocka lucka är trappan POLAR i 113x54 storlek en utmärkt lösning till alla hus som dessutom bidrar till att minska värmekostnader.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
3-5 vardagar
Hämta i butik
Från
1750   kr /st
st
Vindstrappa Polar
. Trappan POLAR har marknadens bästa värmekoefficient U=0,36 och den högsta täthetsklassen: 4. Tack vare sina utmärkta parametrar lämpar sig trappan POLAR för områden där temperaturskillnaderna är stora. Du som väljer trappan POLAR gör en god investering som kommer att minska förlusten av varm luft, förbättra värmeisoleringsparametrarna och minska värmekostnaderna.

Stegen hos trappan MAXI är försedd med stiliga halkskyddsfötter som ligger an mot golvet och skyddar det mot repor. Trappan POLAR är utrustad med ett stabilt och hållbart räcke som ökar säkerheten och ger bättre användarupplevelse.

Räcken kan monteras på vänster eller höger sida enligt kundens önskemål. Då vi använder oss av material av högsta kvalitet vid tillverkning av trappor och tar hänsyn till alla detaljer, blir inte ens de mest krävande kunderna besvikna.

Den maximala belastningen vid användning är 160kg. Genom att välja marknadens mest värmeisolerade vindstrappor minskar du värmekostnader och värnar om miljön.
Snabba fakta
Varumärke Oman