Hörnlist

Köp bra och billiga hörnlister hos Byggmax för skydd av vägghörn! Välj mellan flera modeller och färger av lister för hörn och hitta den som passar dig. Är du ute efter hörnlister för innehörn, självhäftande hörnlist eller kanske en dekorlist?

 

Hur sågar man hörnlister?

Ta hjälp av en gersåg eller en geringslåda. Såga först höger hörn (lägg listen upp och ner) och till höger om gersågen. Ställ in sågen på 45 graders vinkel till höger. Märk väggens bredd på baksidan av din list. Dra sedan fram strecket så att du ser det på framsidan av listen och ändra därefter sågen till 45 graders vinkel till vänster. Tryck ner listen mot anhållet och kapa. Sedan är listen på plats! Lät det krångligt? Ta hjälp av en hantverkare, vi hjälper dig med offerten!

 

Hur fäster man hörnlister?

Detta beror på vilket material du ska fästa listen mot. Mot trä fungerar spik perfekt men när det gäller betong och gips ska du limma. Du kan även använda dig av dyckert eller listskruv. Kom in i en av våra butiker så hjälper vi dig mer! Hörnlister i plast går att montera i alla hemmets rum, inkluderat badrum och tvättstuga.

 

9 artiklar

 1. Pris från
  20 45 kr /m
  2-10 d
 2. Pris från
  49 95 kr /st
  2-10 d
 3. Pris från
  74 95 kr /st
  2-10 d
 4. Pris från
  69 95 kr /st
  2-10 d
 5. Pris från
  33 95 kr /m
  2-10 d

9 artiklar