Planhyvlat virke

När du köper planhyvlat virke hos Byggmax kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris! Med planhyvlat virke kan du tillverka både möbler och inredning helt själv.

Planhyvlat virke är ett kvistfritt virke som är hyvlat på alla fyra sidor. Den används mestadels för snickerier och inklädnader där man vill visa furuytan, virket används även vid inklädnad av dörr- och fönstersmygar.

Här hittar du även alla tillbehör för ditt projekt med planhyvlad furu så som - verktyg, arbetsskydd, spik och skruv.

 

Varför planhyvlat virke?

Fördelen med hyvlat virke är att du får en fin och slät yta som även är ganska tålig. För att ge extra skydd mot fukt och slitage kan du även behandla brädorna med exempelvis olja eller vax.

 

Vårt viktigaste byggmaterial

Virke är ett ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material och ger oss oändliga möjligheter med olika byggprojekt. Till skillnad från betong, stål och tegel är trä det enda förnybara byggmaterialet. Träet kan återvinnas flera gånger innan det till slut förbränns och blir till elkraft och värme för våra hus.

 

Gör det själv

Ta dig an någon av våra gör det själv - projekt! Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Bygg ditt alldeles egna planteringsbord eller varför inte en snygg och praktisk förvaringsbänk? Ett projekt som tillåter både vänner och familj att samlas i trädgården.

 

8 artiklar

 1. Pris från
  14 50 kr /m
  2-10 d
 2. Pris från
  41 45 kr /m
  2-10 d
 3. Pris från
  29 50 kr /m
  2-10 d
 4. Pris från
  19 90 kr /m
  2-10 d
 5. Pris från
  19 90 kr /m
  2-10 d
 6. Pris från
  33 45 kr /m
  2-10 d
 7. Pris från
  24 95 kr /m
  2-10 d

8 artiklar