Smyglist

Vackra lister som är snyggt monterade gör skillnad i dina rum så se till att handla dina smyglister prisvärt och med god kvalitét hos Byggmax!

Smyglist är en mindre täcklist för att täcka springor som uppstått vid montage av golvlister eller bänkskivor för att rama in och runda av. Vi har smyglist både i ek och furu att välja mellan. Med en vitmålad smyglist ger du ett stilrent och snyggt intryck medan den obehandlade ger dig valmöjligheten att ha kvar dess naturliga utseende eller att vitmåla den.

Många av våra smyglister produceras från tätvuxen furu av högkvalitet som hämtas från välskötta svenska skogar.

Här hittar du även alla tillbehör för ditt projekt så som - verktyg, arbetsskydd, spik och skruv!

 

Vårt viktigaste byggmaterial

Virke är ett ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material och ger oss oändliga möjligheter med olika byggprojekt. Till skillnad från betong, stål och tegel är trä det enda förnybara byggmaterialet. Träet kan återvinnas flera gånger innan det till slut förbränns och blir till elkraft och värme för våra hus.

 

Hantverkartjänster

Behöver du hjälp med ditt byggprojekt så erbjuder vi även hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

 

2 artiklar

2 artiklar