Impregnerad trall

Hos Byggmax hittar du Sveriges mest sålda trall – självklart av svenskt, NTR-klassat trä till riktigt bra priser. Tryckimpregnerad trall är perfekt för dig som ska bygga en altan. Det är ett prisvärt virke som är hållbart mot fukt och röta. Allt Byggmax tryckimpregnerade virke är NTR-märkt. Det innebär 20 års rötskyddsgaranti. Det finns flera olika trallvarianter, vilken passar dig bäst?

- 22x95 Trall Impregnerad Grön är ett klassiskt altanvirke, den är dock något vek och går man på en sådan altan kan man känna att det sviktar lite. Vill man trots detta använda denna kan man få den stadig genom att sätta reglarna under tätare.

- 28x120 Trall Impregnerad Grön är en vanlig, slät trall. Inga konstigheter.

- 28x120 Rillad Trall Impregnerad Brun har en slät sida och en räfflad sida. Med den räfflade sidan får du både möjlighet att leka med mönster i bygget, samt ett effektivt halkskydd. Denna trall har ett exklusivt uttryck och ger en lyxig känsla.

- 28x120 Rillad Trall Impregnerad Grön ger precis som den bruna trallen två möjligheter. Räfflad eller slät. Den räfflade sidan passar utmärkt för altaner som byggs i anslutning till pool eller om du ska bygga en trappa.

- 28x145 Trall Impregnerad Grön Denna trall är bredare vilket ger den ett exklusivare intryck. Den går också något snabbare att lägga.

- 34x145 Trall Impregnerad Grön är en rejäl trall som ger en känsla av lyx och stabilitet. Trallen är stadig och håller formen år efter år. Perfekt för dig som ställer höga krav på din altan.

Hos Byggmax hittar du allt du behöver inför altanbygget. Behöver du hjälp att visualisera ditt bygge kan du testa byggplaneraren. Med byggplaneraren ser du direkt hur din altan kommer att se ut. Här kan du välja trall och räcke och ser direkt vad materialet kommer att kosta. Du får dessutom en komplett lista med vilka tillbehör du behöver.

Vi har riktigt bra trätrall som låter dig njuta av din utomhuskonstruktion i många år. Impregnerad trall behöver inte underhållas utan garanterar ett långvarigt skydd mot främst röta. Vill man däremot behålla det fräscha utseendet bör man med jämna mellanrum bestryka det med träolja. Denna behandling hjälper även virket att bättre motstå vissa formändringar som exempelvis sprickbildning i starkt utsatta lägen som på husfasader. Impregnerat trä kan också ytbehandlas som vanligt trä efter ett år. Virket skall vara torrt då det behandlas.

Gör det själv

Byggmax är av och för hemmafixaren och vårt motto är "gör det själv". Och kan du inte helt själv så kan vi hjälpa dig att nå drömmen, vare sig du ska bygga ditt eget hus, staket eller altan. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Se vår gör-det-själv guide här..

En av Byggmax mest uppskattade guider är byggprojekt bygga altan, ett projekt som tillåter både vänner och familj att njuta av solen. Och eftersom det numera inte krävs bygglov för att bygga altan, så är det fritt fram!

Läs mer
Filtrera

8 träffar

Sortera på
NTR AB, Furu, åtgång: ca 8,4 lpm/m2
Från 14 85  kr /m
Från 12 95  kr /m
Från 14 85  kr /m
NTR AB, Furu, åtgång: ca 6,9 lpm/m2
Från 24 95  kr /m
4,8 m. NTR/AB, Virkesåtgång: ca 8,4 lpm/m2
Från 24 95  kr /m
NTR AB, Furu, åtgång: ca 6,9 lpm/m2
Från 34 95  kr /m
NTR AB, Furu, åtgång: ca 8,4 lpm/m2
Från 24 95  kr /m
NTR AB, Furu, åtgång: ca 6,9 lpm/m2
29 95  kr /m