AVFUKTARE EMIL 12L EEESE

ART.NR: 6440037
När det gäller ljudnivån sticker Emil ut. Med en ljudnivå på endast 36dB och den snygga designen passar Emil perfekt in i mindre rum, grovköket, hallar och uppvärmda källare.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

AVFUKTARE EMIL 12L EEESE

När det gäller ljudnivån sticker Emil ut. Med en ljudnivå på endast 36dB och den snygga designen passar Emil perfekt in i mindre rum, grovköket, hallar och uppvärmda källare. Emil är den minsta och mest kompakta avfuktaren från eeese. Designen är både klassisk och elegant så att den diskret kan ta bort fukt i den uppvärmda källaren och mindre rum. Emil har storlek och kapacitet för ett mindre vardagsrum på upp till 50 kvadratmeter. Denna avfuktare har ett automatiskt läge som styr luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt under uppvärmningen.

Wifi – styr avfuktaren via telefonen
Denna avfuktare är utrustad med wifi, som gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon. Det är smart, flexibelt och innovativt.Torkfunktion för kläder – effektivt, bättre för miljön och strömsnålare

Avfuktaren med det diskreta ljudet
Med en vikt på endast 11,6 kilo är det lätt att flytta runt avfuktaren beroende på vilket rum du ska använda den i. Avfuktaren är utrustad med ett praktiskt bärhandtag som är en integrerad del av designen. Emil kan ställas in i två steg och i båda stegen är avfuktarens ljudnivå mycket begränsad – 36 dB i steg 1 och 42 dB i steg 2. Därför kan Emil användas i vardagsrum – du kommer bara att märka avfuktaren om du lyssnar noga. Lätt inställning av fuktnivå

Emil är utrustad med en smart LED-display med en funktionstangent, så att du enkelt kan ställa in önskad fuktnivå. Emil stänger av sig själv när fuktnivån är uppnådd och startar automatiskt igen när fuktighetsnivån överskrids. Filtret är tvättbart och avfuktaren har en automatisk avstängningsfunktion när tanken måste tömmas.

Specifikationer

- Wifi
- Automatisk avfuktning
- Torkläge för kläder
- LED-display med funktionstangent
- Automatisk omstartsfunktion
- Automatisk avstängning när vattenbehållaren är full
- Tvättbart luftfilter
- Möjlighet till kontinuerlig dränering (slang ingår ej)
- Max. arbetsyta m²: 50
- Ljudnivå hög dB(A): 42
- Ljudnivå låg dB(A): 36

 

Läs mer
Varumärke eeese
Leverantörens artikelnummer 2502