Badrumsinredning

Fräscha upp ditt badrum med nya detaljer och det blir en helt ny känsla. Här kan du handla badrumsinredning och badrumstillbehör från Byggmax till ett bra pris.

Kvalitetsdetaljer till ditt badrum från Byggmax

Det sista vid en stor renovering av toalett och badrum är detaljerna. Snygga badrumstillbehör gör mer än vad du tror! Skapa den stil du vill ha i ditt nya badrum med hjälp av toalettpappershållare, krokar och handdukstorkar. På Byggmax finns allt du behöver för att skapa din egen stil i badrummet. Vill du ha lite mer lantlig stil kan du välja tidlösa och klassiska detaljer. Tycker du om stilrena och strama detaljer för en modernare känsla kan du satsa på rostfri och glansig badrumsinredning. Utgå ifrån de färger du har på kakel och väggar och förstärk dem genom de detaljer du väljer.

En enkel uppfräschning

Har du inte för avsikt att renovera hela badrummet kan det räcka med att byta ut några delar av inredningen för att det ska kännas som nytt. Med några enkla handtag har du bytt ut krokar, toapappershållare och tvålkopp. Alla varor är enkla att sätta upp och installera. Fråga oss om du har några funderingar på hur du ska installera dina nya badrumsdetaljer. När du är klar med badrummet vill du kanske piffa upp köket också. På Byggmax finns förutom badrumsinredning också mycket köksinredning. Kika in och låt dig inspireras av mängder av varor till bra priser. På Byggmax hittar du allt för både hemmafixare och proffs.

Hitta praktisk badrumsinredning hos Byggmax

Skapa ditt drömbadrum med badrumsinredning från Byggmax. Allt är enkelt att installera och du får snabbt det nya badrum du längtat efter.

 1. HANDDUKSTORK RACKSTAD TKVD-48 SOMATHERM
  150W, 415x900mm
  -20% Tom 08/11
  HANDDUKSTORK RACKSTAD TKVD-48 SOMATHERM
  Ord. pris 1365   kr Du sparar 273   kr Extrapris 1092   kr /st
 2. VATTENVENTIL RACKEN SOMATHERM
  Finns i flera färger
  -20% Tom 08/11
  VATTENVENTIL RACKEN SOMATHERM
  Ord. pris 695   kr Du sparar 139   kr Extrapris 556   kr /st
 3. Papperskorg 366 Habo
  Vit
  Papperskorg 366 Habo
  170   kr /st
 4. Toalettpappershållare 1368 Habo
  Krom
  Toalettpappershållare 1368 Habo
  Pris från
  149   kr /st