Toalettsits

För att hålla en god hygien i badrummet kan det vara bra att med jämna mellanrum byta ut toalettsitsen, den kan även gå sönder och behöver då ersättas med en ny. Det är inte alltid lätt att veta vilken toalettsits som passar till toalettstolen man har hemma. I vårt sortiment finns både universalsitsar men också toalettsitsar som passar till specifika toalettstolar. Inne på produkterna kan du se vilken toalettstol just den toasitsen passar till.

Mjukstängande toalettsits – ett klokt val

Här hittar du ett brett utbud av toalettsitsar för alla behov och önskemål. Vilken du ska välja är beroende på modell på toalettstol och dina egna önskemål. I vårt sortiment finns toalettsitsar i hårdplast (hårdsits) och mjukplast (mjuksits), hårdsitsen kan vara något tyngre och inte lika mjuk att sitta på. Det finns även toasitsar som är mjukstängande vilket innebär att toalettsitsen sakta och på ett dämpande sätt stängs i stället för ett smällande ljud. Detta kan vara bra både för att minska ljud och för toalettens hållbarhet, speciellt om du väljer en tyngre toalettsits. Sist men inte minst ska du välja färg på toalettsitsen, vitt må vara det vanligaste men vi har även toalettsitsar i svart och rött om du önskar bryta av med en färgklick.

Köp toalettsits hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika toalettsitsar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken toalettsits som vi kan erbjuda från bland annat Gustavsberg och IDO.

42 artiklar

 1. Toalettsits Scandinavia
  Polypropylen
  Toalettsits Scandinavia
  Pris från
  129   kr /st
 2. WC-sits Sign IFÖ
  Vit, mjuksits
  WC-sits Sign IFÖ
  Pris från
  259   kr /st
 3. WC-sits Nordic 2002 Gustavsberg
  Vit
  WC-sits Nordic 2002 Gustavsberg
  Pris från
  319   kr /st

42 artiklar