BASTUAGGREGAT THE WALL SW45 HARVIA

Black steel, 4,5kW
Artikelnummer: 6115299
Vikt: 11.7
Harvias elektriska bastuaggregat The Wall Black Steel för medelstora basturum kombinerar minimalistisk skandinavisk design och användarvänlig drift med högsta kvalitet.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
5-10 vardagar
4295   kr /st
st
BASTUAGGREGAT THE WALL SW45 HARVIA
The Wall bastuaggregat är en kompakt, stilfull och tillförlitlig helhet som passar för olika typer av bastuinredningar. Bastuaggregatets stilfulla, svarta stålfärg ger din bastu en modern karaktär. Med de upplysta och lättanvända kontrollbrytarna kan du justera bastuaggregatets temperatur och timer när du till exempel vill ta ett varmt bastubad efter ett träningspass.

Bastuaggregatet kan installeras i både vänster och höger riktning. Den praktiska formen ger mer flexibilitet när du designar bastuinredningen. Aggregatet är tillverkat av högkvalitativa material med smarta strukturer som garanterar lång livslängd. Extra långa uppvärmningselement håller längre och överför värmen smidigare till stenar och basturum.

The Wall Black Steel-bastuaggregatet har en stabil struktur och dess design möjliggör förbättrad luftcirkulation som jämnar ut basturumstemperaturen så att du kan njuta av en jämn värme.

Harvias unika monterings-/väggställ som ingår i leveransen bestämmer det minsta säkerhetsavståndet mellan bastuaggregatet och golvet. Bastuaggregatet installeras snabbt och enkelt.
Snabba fakta
Varumärke Harvia