Batteridriven Grensax SC 100E 4Ah STIGA

ART.NR: 687234314
Letar du efter en produkt som kan hjälpa dig med att beskära buskar, träd och häckar? Då är den batteridrivna sekatören STIGA SC 100e kit den rätta lösningen för dig. SC 100e kit kan på ett säkert och enkelt sätt beskära grenar på upp till 3 cm i diameter.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Batteridriven Grensax SC 100E 4Ah STIGA

Letar du efter en produkt som kan hjälpa dig med att beskära buskar, träd och häckar? Då är den batteridrivna sekatören STIGA SC 100e kit den rätta lösningen för dig. SC 100e kit kan på ett säkert och enkelt sätt beskära grenar på upp till 3 cm i diameter. SC 100e Kit är välbalanserad och har en låg vikt. Tack vare det kommer du att kunna använda produkten under lång tid utan att anstränga dina armar. Den lätthanterliga säkerhetsspärren och den automatiska låsningen vid inaktivitet ger en hög säkerhet vid användning. Du justerar enkelt klippdiametern via knappsatsen - till antingen 15, 25 eller 30 mm. Den batteridrivna sekatören SC 100e kit levereras med ett STIGA ePower 20V 2 Ah batteri. Sekatören är även kompatibel med ett 20V 4 Ah batteri. Detta säkerställer lång arbetstid och ett smart sätt att hantera energi, eftersom energiförbrukningen anpassas för att matcha det arbete som ska utföras.

 • Kraftfull, effektiv och tyst. Batterisekatören SC 100e kit drivs av en 500W borstlös motor.
 • Den perfekta produkten för att beskära träd och buskar. Den kan enkelt klippa grenar med upp till 3 cm i diameter.
 • Den höga kvaliteten på stålskär säkerställer att du får ett rent snitt oavsett vilken typ av beskärning du behöver utföra.
 • Startspärr samt automatisk låsning vid inaktivitet ger en hög säkerhet vid användning.
 • Du kan välja mellan tre olika klippdiametrar: 15 mm, 25 mm och 30 mm, så att du kan anpassa tjockleken till arbetsuppgiften.
 • Ett STIGA ePower 20V batteri ger den batteridrivna sekatören SC 100e kit en lång arbetstid och smart energioptimering.


Utvecklade för nya trädgårdsägare, samt för dem som behöver enkla produkter för att hantera trädgårdsuppgifter snabbt och smidigt.
 • Produkter med låg vikt
 • Lätta att justera, starta, hantera och använda, men också att rengöra och förvara
 • Enkla och intuitiva funktioner


Varför är ePower-batterier bättre?
 • Tack vare cellernas design med hög densitet är våra batterier utvecklade för att erbjuda den optimala effekten som behövs för trädgårdsprodukter år efter år och säsong efter säsong.
 • Våra celler placeras med ordentligt utrymme för att möjliggöra tillräckligt luftflöde för kylningen, och även för att undvika kortslutning.
 • Cellerna balanseras och utjämnar laddningsnivån för varje cell, vilket maximerar batteriets effektivitet och livslängd.


20V ePower batteriprodukter Delningsbar betyder utbytbar
Våra 20V-batterier är smarta: De vet vilken produkt de sitter i, ställer in rätt arbetsparametrar för att optimera batteriets arbetstid och livslängd. Lätta och användarvänliga trädgårdsprodukter som är designade för nybörjare i trädgården eller de som letar efter lättanvända men ändå högpresterande produkter.

STIGA ePower
ePower är nästa generations batterier och är smarta, säkerhetstestade och synkade med STIGAs produkter. Tester vi kör på ePower-batterier är fem gånger mer krävande än industristandard för att säkerställa högsta kvalitetsstandard när det gäller klipprestanda, tillförlitlighet och batterilivslängd. Våra batterier är effektiva eftersom vi har optimerat och säkerställt positionen för varje enskild cell, säkra eftersom vi skapat utrymme för att låta luften svalna och smarta eftersom vi har utvecklat och testat elektroniken och mjukvaran som styr cellerna.

Läs mer
Varumärke Stiga