CENTRALENHET FLEX HUSKY

ART.NR: 6114490
Husky Centraldammsugare Flex har en god prestanda som passar i allt från en mindre lägenhet till en villa upp till ca 300 kvadratmeter.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

CENTRALENHET FLEX HUSKY

Är du trött på klumpiga dammsugare som låter mycket? Då är Husky centraldammsugare Flex ett bra alternativ för dig. Det finns mycket som talar för ett köp av denna centraldammsugare; den har nämligen flera goda egenskaper. Dammsugaren är med sin TF-motor mycket tystgående och kan köras utan dammsugarpåse. Enklare att städa i hemmet än så här blir det inte!

En dammsugare ska såklart i första hand vara praktisk och funktionell, men som ett extra plus är Husky centraldammsugare Flex dessutom snygg och stilren. Dammsugaren är tillverkad av aluminium och svartlackerad stålplåt, vilket ger den ett diskret men snyggt yttre. Den kan placeras både varmt och kallt, men inte utomhus. Det är en perfekt dammsugare att till exempel montera upp i städgarderoben.

Husky Flex har 1-6 suguttag och en rörlängd på hela 40 meter mellan själva dammsugaren och det uttag som är placerat längst bort.

Teknisk data

Motoreffekt (W): 1690
Sugeffekt (AirWatt): 580
Vakuum (kPa): 34
Luftflöde (l/s): 58
Ljudnivå(dB(A)±2): 55
Läs mer