Dörrtillbehör

Dörrtillbehör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Öppnar dörren sig lite för långt? Lös problemet med en dörrstopp från Byggmax.

Det är detaljerna som gör det
Saknar din dörr det där lilla extra? Ibland är det inte de stora sakerna som avgör utan de allra minsta detaljerna. Som en dörrstängare till den där dörren som någon alltid lämnar öppen. Montera en sådan och du behöver aldrig bekymra dig om dörrar som står öppna. Här på Byggmax finns ett brett sortiment av dörrtillbehör. Från dörrstoppar till låshus för både inner- och ytterdörrar så att både du och din familj kan känna er riktigt säkra. Kanske en ny ringklocka så att ni verkligen hör om ni får besök? Eller varför inte en portklapp i mässing istället, för att ge ytterdörren en extra snygg detalj?

Enkelt att fixa själv
Dörrtillbehör från Byggmax gör det möjligt att fixa de där sista små detaljerna på egen hand. Även om du tagit hjälp av hantverkare för att sätta in nya dörrar och fönster så är sådana små detaljer någonting du kan ordna med på egen hand. Även den mest oerfarne klarar av att montera en dörrstopp och med våra noggranna instruktioner kan du lätt ge dig på att montera nya låshus till såväl ytterdörr som innerdörrar. Nytt lås i ytterdörren kan vara en billig försäkring efter att du köpt ditt nya hem. Byter du ut ytterdörrens låshus så vet du säkert att det bara är du och din familj som har nycklar till ert hus.

Alla dörrtillbehör du behöver hos Byggmax
Snart klar med renoveringen? Behöver du lägga sista handen vid ditt projekt? Du hittar alla dörrtillbehör som du behöver här på hemsidan.

Produkt 1-25 av 332

 1. Rostfritt stål/plast
  Dörrbroms
  Pris från
  249   kr
 2. Cylinder 601 7-stift Habo
  Pris från
  289   kr
 3. Habo, exkl låshus
  Ytterdörrsats
  Pris från
  649   kr
 4. Brevkorg 704 Habo
  148   kr
 5. Karmplastlock Vit
  Pris från
  29 95 kr
 6. Transparent plast, 3-pack
  Handtagsbuffert 667 Habo Transparent
  32 00 kr
 7. Stål, plast
  Dörrbroms
  Pris från
  199   kr
 8. Fyrpack, 8/9 mm, UTGÅENDE
  Fyrkantshylsa
  Pris från
  11 95 kr
 9. Guldfärgat, ink. nyckel och skruv
  Låshus 62014 Habo Guld
  Pris från
  159   kr

Produkt 1-25 av 332