Dörrtillbehör

Letar du efter dörrtillbehör? Hos oss på Byggmax hittar du allt komplement du behöver till din dörr från låshus och nyckelskyltar till ringklockor, brevinkast och dörrstopp.


Det är detaljerna som gör det

Saknar din dörr det där lilla extra? Ibland är det inte de stora sakerna som avgör utan de allra minsta detaljerna. Som en dörrstängare till den där dörren som någon alltid lämnar öppen. Montera en sådan och du behöver aldrig bekymra dig om dörrar som står öppna. Här på Byggmax finns ett brett sortiment av dörrtillbehör. Från dörrstopp till låshus för både inner- och ytterdörrar så att både du och din familj kan känna er riktigt säkra. Kanske en ny ringklocka till ytterdörren så att ni verkligen hör om ni får besök? Eller varför inte en portklapp i mässing istället, för att ge ytterdörren en extra snygg detalj?


Vilken ringklocka ska man välja och hur monterar man ett brevinkast?

Vi har ringklockor i olika färger och stil så du ska hitta en som passar ditt hem. Med en ringklocka från Beslagsboden eller Habo hör du enkelt när det står gäster utanför dörren.

Behöver du hjälp med montering av ytterdörr och brevinkast erbjuder vi hantverkartjänster där du får prisförslag från hantverkare nära dig. Vi har även guider & steg-för-steg som visar hur du monterar din ytterdörr själv.


Hur monterar man ett låshus och vad är en låskista?

Dörrtillbehör från Byggmax gör det möjligt att fixa de där sista små detaljerna på egen hand. Även om du tagit hjälp av hantverkare för att sätta in nya dörrar och fönster så är sådana små detaljer någonting du kan ordna med på egen hand. Nytt lås i ytterdörren kan vara en billig försäkring efter att du köpt ditt nya hem. När du köper låshus hos oss skickas en produktbeskrivning med som visar hur du monterat det. Bestämmer du dig för att byta ut ytterdörrens låshus även kallat låskista så vet du säkert att det bara är du och din familj som har nycklar till ert hus. Vi har även elektroniska dörrlås om du har lätt för att tappa bort nycklarna.

Vill du känna dig extra säker när du lämnar huset? Vi har övervakningskameror som du kan styra direkt från mobilen.

Köp billiga dörrtillbehör hos Byggmax

Kom in i närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av dörrtillbehör. Glöm inte att se över vårt breda sortiment av innerdörrar och ytterdörrar.

 

 1. TÄCKLOCK 14mm
  Ek, 12st
  TÄCKLOCK 14mm
  Pris från
  54 95 kr /st
 2. Myggnät 100X210CM
  Polyester
  Myggnät 100X210CM
  Pris från
  69 95 kr /st