Designgolv Industrial Grey 4 mm

ART.NR: 139418
Designgolv Industrial Grey är ett klinkerinspirerat, PVC-fritt och 100% återvinningsbart vinylgolv från den tyska golvtillverkaren Classen.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Designgolv Industrial Grey 4 mm

Designgolv Industrial Grey är ett klinkerinspirerat, PVC-fritt och 100% återvinningsbart vinylgolv från den tyska golvtillverkaren Classen.
Golven från denna kollektion är inte bara helt ekologiska och fria från PVC samt klor, utan även gjorda av trä från uteslutande hållbart skogsbruk.

Grunden i golven utgörs av trä där obehandlade träfibrer kapslas in med en polymer som därefter komprimeras samman till den nyutvecklade kärnan kallad Composite Solid Fibreboard (CSF). Kärnan utav CSF bidrar till hög ljudabsorption och samtidigt som golvet blir varmare att gå på i jämförelse med exempelvis ett vanligt laminatgolv.

Industrial Grey är temperaturbeständigt och 100 % vattenbeständigt, vilket gör att golvet även kan läggas i utrymmen som utsätts för väta så länge det läggs korrekt enligt monteringsanvisningar. Golvet bör inte läggas utomhus eller i utrymmen där golvet riskerar att kontinuerligt exponeras mot vatten, dvs. vatten får inte ligga kvar på golvet utan att torkas bort.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med EasyConnect

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet EasyConnect. EasyConnect är ett klicksystem som underlättar golvläggningen och ger en elegant textur och yta. Golvläggningen går snabbt och ger ett stabilt golv som är motståndskraftigt mot såväl fukt och värme.

Garanti

Golvet har 15 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller läggning i hemmamiljöer. Vattenburen golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt underlag. OBS: elektrisk golvvärme får appliceras under golvet så länge det inte överskrider 29 grader.
Läs mer
Varumärke Ceramico Slim