ELDSTAD LUNA GRILLSYMBOL

ART.NR: 6110564
Vacker och enkel eldstad tillverkad av Cor-Ten stål.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

ELDSTAD LUNA GRILLSYMBOL

Eldstaden är tillverkad av Cor-Ten stål, ett slags kolstål som är processat för att få en skyddande och väderbeständig yta. Ytan är till färgen röd-brun rostaktig till utseendet och mörknar något efter hand. Cor-Ten stålet är uttrycksfullt, hållbart, underhållsfritt och motstår tidens tand på ett vackert sätt.

Låt ljuset komma in i din trädgård/på din altan/ i anslutning till din festplats och förvandla kvällens skymning och nattens mörker till en ljusfest med mycket hög mysfaktor och gemenskap.

Teknisk information
• Utomhuseldstaden består av två delar, en yttre panel och en inre eldstad.
• Diameter: 119 cm.
• Höjd: 45 cm.
• Totalvikt, hela setet: 200 kg, lastat på en EUR-pall
• Materialet i ytterpanelen är 3 mm Cor-Ten stål.
• Enkel montering, ca 10–20 minuter.

Genom sin imponerande storlek lämpar sig eldstaden Luna ypperligt för publik placering, utomhusrestauration, golfklubbar, after-ski altaner mm.

Produkten får inte placeras på ytor av trä eftersom eldstaden blir varm nedanför när man gör eld. Eldstaden har hål på bottnen där de kan falla ut små kolbitar. Hålen i bottnen är till för att föra ut vatten.
Läs mer
Varumärke Grillsymbol
Leverantörens artikelnummer Luna

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.