Fönstersmyg MDF

MDF, 16X200/210X2400/2440 cm
Artikelnummer: 0868200
Vikt: 5.86
En vitmålad fönstersmyg med spår i MDF-material som ger fönstret en både fin och enhetlig inramning.
Notera att bredden och längden kan skilja sig mellan våra butiker, besök din närmsta Byggmax butik för att se produktens mått.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
3-5 vardagar
Hämta i butik
Från
239   kr /st
st
Fönstersmyg MDF
Det här är en vitmålad fönstersmyg med spår i MDF-material. Fönstersmyg kallas även fönsternisch och används för att täcka eventuellt utrymme som kan finnas mellan vägg och fönster. Detta ger fönstret en både fin och enhetlig inramning.

MDF

MDF är en förkortning av Medium Density Fibreboard och används för tillverkning av t.ex. möbler och inredningar. Materialet framställs på samma sätt som traditionella träfiberskivor, man torkar dock fibrerna istället för att de läggs i vatten. Materialet gör att du till skillnad från trälister får en slät yta helt utan kvistar eller spår från årsringar.

Färg

Fönstersmygen grundas tre gånger och slipas mellan varje innan den toppmålas. Alla ytbehandlingarna är vattenbaserade. Kulör NCS S0502-Y, glansvärde 25-30

Fönstersmygen är övermålningsbar. Rugga då försiktigt upp ytan för bättre vidhäftning och applicera ny färg.

Returer

Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t.ex. öppnad förpackning eller felaktig förvaring.