Förvaring

Hos oss på Byggmax hittar du smart förvaring och inredning till din garderob till ett bra pris. Var sak på sin plats är ett gammalt påstående som håller än. Ja, det kanske till och med stämmer ännu bättre idag då vi tenderar att ha fler prylar att hålla reda på i våra liv. Hos Byggmax hittar du bra lösningar för att få ordning på dina saker.

Förvaring för allt ifrån spik till städutrustning

Byggmax har det mesta inom förvaring och garderobsinredning. Vi har en smart förvaringslåda med lock och fack så att du ska kunna ha god ordning på spik och skruv till nästa byggprojekt. Om du inte vet var du ska ställa dammsugaren så har vi bra garderobslösningar så att du kan ha all städutrustning utom synhåll. Att placera sin förvaring högt upp på väggen är en lösning som många glömmer bort men som är mycket praktisk. Väggytan under taket är en utmärkt förvaringsplats som sväljer mycket. På Byggmax har vi både olika hyllplan och konsoler så att du kan göra en konsolhylla i exakt din stil.

Utnyttja utrymmet under snedtaket

Det utrymme som bildas under ett snedtak är många gånger svårmöblerat men passar faktiskt alldeles utmärkt till förvaring. Hos oss kan du hitta garderobslösningar så att du kan göra om ditt outnyttjade utrymme till en praktiskt plats att förvara dina kläder och annat. Vi har både skjutdörrar, garderober och garderobsinredning i olika snygga utföranden. Du kan välja mellan material som träimitation, glas eller melamin. Vi kan med andra ord lova att vi har något som passar din stil och inredning. Botanisera i vårt stora sortiment och fixa inredning till din garderob under snedtak redan idag. Sedan behöver du aldrig mer fundera över hur du ska inreda detta utrymme.

Fixa förvaring på olika spännande sätt

Förvaring kan faktiskt vara riktigt roligt, kanske allra helst när du fixar den själv. Det finns en rad olika projekt du kan genomföra på egen hand för att få ordning på dina saker på ett snygg och praktiskt vis. Med hjälp av material från Byggmax kan du bygga en smart förvaringslåda under säng. Vi har både hjul och virke som passar detta ändamål. Eller gör dig en snygg garderobsstång som får hänga framme med dina finaste plagg! Du kan använda olika rör eller rundstav till det projektet. Tänk också på att många produkter kan användas till annat än de från början är tänkta för. En papperskorg i tråd kan bli en praktiskt garderobskorg för till exempel sjalar.

Bygg en förvaringsbänk

Bygg en bänk med extra förvaring i trädgården eller till uterummet. Vi hjälper dig med allt från planering till inköp och bygge! Bygg en förvaringsbänk är ett projekt som är mycket uppskattat bland våra hemmafixare. Vill du inte följa denna guide till punk och pricka kan du använda den som en inspiration till att snickra ihop din egen variant av förvaringsbänk. 

Hitta din förvaringslösning hos Byggmax

Hos Byggmax hittar du billig förvaring av god kvalitet till just dina behov. Vi har garderobsinredning så som förvaringslådor, hyllplan och konsoler samt mycket mer. Dessutom har vi bra virke så att du kan bygga din förvaringslösning helt själv. Hitta rätt grejer till ditt drömprojekt i vårt sortiment.

 1. MDF-skiva
  Flera storlekar
  MDF-skiva
  Pris från
  429   kr /st
 2. MDF-skiva
  18x595x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  269   kr /st
 3. MDF-skiva 800x1200
  MDF-skiva 800x1200
  Pris från
  99 95 kr /st
 4. Lagerhylla
  180x100x30cmm, metall och trä.
  Lagerhylla
  Pris från
  389   kr /st
 5. MDF-skiva
  18x395x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  199   kr /st
 6. Flyttlåda
  Wellpapp, 560x330x406 mm
  Flyttlåda
  Pris från
  19 95 kr /st