Förvaring

Förvaring från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Var sak på sin plats är ett gammalt påstående som håller än. Ja, det kanske till och med stämmer ännu bättre idag då vi tenderar att ha fler prylar att hålla reda på i våra liv. Hos Byggmax hittar du bra lösningar för att få ordning på dina saker.

Förvaring för allt ifrån spik till städutrustning
Byggmax har det mesta inom förvaring. Vi har en smart förvaringslåda med lock och fack så att du ska kunna ha god ordning på spik och skruv till nästa byggprojekt. Om du inte vet var du ska ställa dammsugaren så har vi bra garderobslösningar så att du kan ha all städutrustning utom synhåll. Att placera sin förvaring högt upp på väggen är en lösning som många glömmer bort men som är mycket praktisk. Väggytan under taket är en utmärkt förvaringsplats som sväljer mycket. På Byggmax har vi både olika hyllplan och konsoler så att du kan göra en konsolhylla i exakt din stil.

Utnyttja utrymmet under snedtaket
Det utrymme som bildas under ett snedtak är många gånger svårmöblerat men passar faktiskt alldeles utmärkt till förvaring. Hos oss kan du hitta garderobslösningar så att du kan göra om ditt outnyttjade utrymme till en praktiskt plats att förvara dina kläder och annat. Vi har både skjutdörrar, garderober och hylla i olika snygga utföranden. Du kan välja mellan material som träimitation, glas eller melamin. Vi kan med andra ord lova att vi har något som passar din stil och inredning. Botanisera i vårt stora sortiment och fixa din garderob under snedtak redan idag. Sedan behöver du aldrig mer fundera över hur du ska inreda detta utrymme.

Fixa förvaring på olika spännande sätt
Förvaring kan faktiskt vara riktigt roligt, kanske allra helst när du fixar den själv. Det finns en rad olika projekt du kan genomföra på egen hand för att få ordning på dina saker på ett snygg och praktiskt vis. Med hjälp av material från Byggmax kan du bygga en smart förvaringslåda under säng. Vi har både hjul och virke som passar detta ändamål. Eller gör dig en snygg garderobsstång som får hänga framme med dina finaste plagg! Du kan använda olika rör eller rundstav till det projektet. Tänk också på att många produkter kan användas till annat än de från början är tänkta för. En papperskorg i tråd kan bli en praktiskt garderobskorg för till exempel sjalar.

Hitta din förvaringslösning hos Byggmax
Hos Byggmax hittar du billig förvaring av god kvalitet till just dina behov. Vi har garderobslösningar, förvaringslådor, hyllplan och konsoler samt mycket mer. Dessutom har vi bra virke så att du kan bygga din förvaringslösning helt själv. Hitta rätt grejer till ditt drömprojekt i vårt sortiment.

Produkt 1-25 av 316

 1. Pris från
  299   kr /st
  2-10 d
 2. 51 95 kr /st
  3-6 d
 3. Pris från
  34 95 kr /st
  2-10 d
 4. Org. pris 3585   kr Du sparar 717   kr Extrapris 2868   kr /st
  4-5 v
 5. Pris från
  44 95 kr /st
  2-10 d
 6. 51 95 kr /st
  3-6 d
 7. Pris från
  19 95 kr /st
  2-10 d
 8. Pris från
  54 95 kr /st
  2-10 d
 9. Org. pris 2565   kr Du sparar 513   kr Extrapris 2052   kr /st
  4-5 v
 10. Pris från
  49 95 kr /st
  2-10 d
 11. Pris från
  44 95 kr /st
  2-10 d

Produkt 1-25 av 316