Hyllor och hyllplan

Här hittar du hyllor och hyllplan från Byggmax till ett bra pris. Hyllplan är grunden i de flesta förvaringssystem. Skapa dina egna lösningar så blir det som du vill ha det.

Smidig lösning på förvaringsproblem

Hyllplan kan vara designade för att smälta in och vara nästan osynliga eller för att sticka ut och vara en inredningsdetalj som lyfter helheten i ett rum. Ett hyllplan kan användas som hatthylla i hallen eller utgöra grunden i hyllor för till exempel böcker eller husgeråd. Ofta behöver du bara en skruvdragare för att kunna montera hyllplan med hjälp av konsoler eller någon annan upphängningsanordning. Det gäller bara att välja skruvar och pluggar som passar för materialet i väggen där du vill sätta hyllan och för vikten på det som du vill ha på dina hyllplan. Här på Byggmax hittar du allt du behöver för att ge dina hyllplan en personlig touch.

Framtidssäkra din förvaring

Ofta är det smart att satsa på hyllor som kan uppgraderas när du behöver mer plats i framtiden. Det ordnar du enkelt med våra system. Om du skulle tröttna på utseendet på dina förvaringslösningar efter några år är det lätt att till exempel måla om hyllplan och på så sätt åstadkomma en ganska stor förändring. Vi har hyllplan i flera olika utföranden och material som passar olika typer av rum. Hos oss hittar du också kompletta lagerhyllor som ger dig en så smidig förvaringslösning som möjligt. Självklart har vi även byggbeslag och annat som kan göra dina hyllsystem snygga och lätta att få på plats.

Hitta massor av billiga hyllor och hyllplan hos Byggmax

Hyllor skapar ordning och reda i hemmet och är enkla att montera. Vi har smarta och prisvärda lösningar på alla dina förvaringsproblem.

29 artiklar

 1. Lagerhylla
  180x100x30cmm, metall och trä.
  Lagerhylla
  Pris från
  389   kr /st
 2. Kantlist Ek
  5000x19mm, för hyllplan ek
  Kantlist Ek
  Pris från
  59 95 kr /st
 3. MDF-skiva 800x1200
  MDF-skiva 800x1200
  Pris från
  89   kr /st
 4. MDF-skiva
  Flera storlekar
  MDF-skiva
  Pris från
  329   kr /st
 5. MDF-skiva
  18x595x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  269   kr /st
 6. MDF-skiva
  18x395x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  199   kr /st

29 artiklar