Väggskenor och konsoler

Hos oss på Byggmax hittar du väggskenor och konsoler till ett bra pris. Med väggskenor och konsoler från oss fixar du enkelt en stabil och strukturerad förvaring i såväl förråd som arbetsrum.

Konsoler för funktionella hyllösningar

Med väggskenor och konsoler skapar du ett enkelt men effektivt hyllsystem. Väggskenorna är lätta att montera, det ena som behövs är en borrmaskin, plugg och skruv, som du självklart hittar i vårt sortiment. När väggskenorna är uppe monterar du lätt i konsolerna i de förstansade hålen. Om du inte vill ha väggskenor utan bara sätta upp enstaka hyllor, som inte ska bära så mycket vikt, kan du med fördel använda hyllkonsol. Välj mellan stilrena eller lite mer utsirade metallkonsoler eller enkla träkonsoler. Måla konsolparen och sätt upp paren på olika höjd för att skapa ett helt unikt och egendesignat hyllsystem.

Skapa en flexibel förvaring

En förvaringslösning med konsoler kan varieras i det oändliga och designen är tidlös. Om du ställer mycket tunga saker på hyllplanen kan du behöva byta ut bågnande hyllplan efter ett tag. Måla in konsolerna och hyllplanen i samma färg som väggen för att få en diskret design eller låt dem vara precis som de är. Väggskenor och hyllkonsoler går att variera i det oändliga och är dessutom lätta att sätta upp, bygga ut eller flytta. Behöver du fylla på med handverktyg och redskap innan du sätter upp ditt nya hyllsystem, hittar du självklart även dessa i vårt sortiment. Passa på att fylla på med skruv, plugg och annat som du kan behöva till dina byggprojekt.

Praktiska väggskenor och konsoler hos Byggmax

Letar du efter konsoler till en ny förvaringslösning eller hyllsystem? På Byggmax har vi allt du behöver och dessutom till bra priser!

82 artiklar

 1. KONSOL 9 STÅL
  galvaniserat stål
  KONSOL 9 STÅL
  Pris från
  39 95 kr /st
 2. Konsol 300
  Trä
  Konsol 300
  Pris från
  65   kr /st
 3. KONSOL 9 VIT
  galvaniserat stål
  KONSOL 9 VIT
  Pris från
  49 95 kr /st
 4. Konsol 300 Furu Habo
  Furu, 250mm
  Konsol 300 Furu Habo
  Pris från
  59 95 kr /st
 5. Konsol 195 Habo
  Vit
  Konsol 195 Habo
  109   kr /st
 6. Konsol
  Furu, 150X175mm
  Konsol
  Pris från
  45   kr /st

82 artiklar