Fiskbensparkett Ek Brown Sugar Barlinek

Klickgolv Optilock, mattlackad, 0,65 m2/pkt
ART.NR: 650801
Fiskbensparkett Ek Brown Sugar är ett ekgolv betsad i en varm, antik, brun färg från golvtillverkaren Barlinek. Golvet är ytbehandlat med mattlack.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Fiskbensparkett Ek Brown Sugar Barlinek

Fiskbensparkett Ek Brown Sugar är ett stilrent trägolv i klassisk fiskbensparkett från golvtillverkaren Barlinek. Golvet är ytbehandlat med mattlack och respektive bräda är borstad för att framhäva träets naturliga struktur. Brown Sugar kommer med fyrsidigt mikrofasade kanter som förstärker det ädla intrycket.

Plankorna till Brown Sugar behöver inte sorteras mellan A- och B-format vilket annars brukar vara fallet när det kommer till fiskbensparkett. Plankorna kan således läggas fritt utan eftertanke på typ av planka. Plankorna klickas ihop genom klicksystem på både kort- och långsida. Inget lim behövs appliceras som komplement. Måtten på respektive planka är 130x725 mm.

Detta golv ingår i Barlineks Country-sortering. Country är en samling plankgolv, av ek. Golven i Country-sorteringen tillåts innehålla stora färgvariationer i träet samtidigt som lagningar får förekomma som konsekvens av sprickor eller kvistar.

Garanti

För Brown Sugar gäller 30 års garanti för läggning i hemmamiljöer givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Golvet är gjort av 100% trä och är en del av Barlineks miljöprogram där ett träd planteras för varje sålt paket golv.

Golvvärme kan appliceras under parkettgolvet givet komplement av korrekt golvunderlag.
Läs mer
Varumärke Barlinek
Leverantörens artikelnummer BLC-DBE1-L05-CGR-A14130-U

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Pricken över i under en renovering är att få listerna på plats. Listerna ramar in rummet, förstärker helhetsintrycket och täcker övergångarna mellan olika material på ett snyggt sätt. När du väl fått upp lister kommer ditt nyrenoverade hus att kännas mer komplett. Gör därför inte som majoriteten av husägare och vänta med listerna tills det är dags att sälja huset. Följ vår guide och gör det redan idag!
  • Fiskbensmönster är troligen bland det mest klassiska av mönster när det handlar om parkettgolv och det med rätta. Ofta hittar man fiskbensparkett i lite äldre finrum och vittnar om den extra omtanke som har skänkts just detta rum. Tidigare var det endast de skickligaste av golvläggare som skapade dessa golv, men nu finns det smarta klickgolv som gör det tillgängligt även för hemmaproffset.