Murblock

Handla murblock hos oss på Byggmax till ett bra pris. Här hittar du murblock med flera olika användningsområden. De passar både till ytterväggar och mindre konstruktioner som till exempel en egen utegrill.

Ett smidigt och mångsidigt material

Våra lättklinkerblock ger dig både en stabil konstruktion och en tidseffektiv murning. Dessa murblock har många fördelar. De gör att bygget blir mycket stabilt, dessutom har de också isolerande egenskaper och är tåliga mot mögel. Vill du ha en konstruktion som står länge och inte kräver mycket underhåll är det en fördel att bygga i material av den här typen. Hos oss på Byggmax hittar du också pedagogiska instruktionsfilmer om hur du gör när du sätter upp en vägg och hur du sedan putsar den. Att bygga behöver inte vara så svårt, bara man har rätt instruktioner. Vi hjälper dig gärna om du undrar över något.

Murblock kan användas till mycket

Som vi nämnde tidigare kan murblock användas till mycket. De passar för att skapa en vägg eller ett helt hus, men också för att lägga en stabil grund för ditt växthus. Materialet är lättjobbat och fungerar också att använda för mindre konstruktioner. Vill du till exempel bygga en utomhusgrill är dessa block optimala att använda. Vill du gå ännu längre går det att konstruera ett helt utomhuskök. Fördelarna med blocken är att de håller länge och är beständiga mot fukt och mögel. När du putsar dem får du också en mycket vacker yta som kommer göra dig glad i många år framöver.

Bygga stödmur av murblock

Om du vill avgränsa två ytor som har olika höjder är en stödmur den perfekta lösningen. I vår stora guide bygga stödmur visar vi dig steg för steg hur du ska gå tillväga. Lycka till!

 

Mura vägg med lättklinkerblock 

Att mura med lättklinker är enkelt även för nybörjaren. Det är ett smidigt och lättarbetat material samtidigt som det är tåligt. Ska du mura med lättklinkerblock så kan du få stor hjälp av vår omfattande guide mura vägg med lättklinkerblock. Även om det inte är just en vägg du ska mura så får du många användbara tips kopplade till materialet. 

 

Murblock hos Byggmax

På Byggmax hittar du murblock i flera olika dimensioner och utföranden. De passar både till husbygget och för att bygga mindre konstruktioner med.

Läs mer
Filtrera

4 träffar

Sortera på
Flera storlekar
32 95  kr
190x190x590, 15kg
33 95  kr
90x190x590, 8 kg.
26 95  kr
250x190x590, 20kg
44 95  kr