Golvvård

Det skänker en särskild tillfredsställelse att ta hand om sitt golv. Särskilt trägolv, då de förändras med åren och kan bli vackrare med mer djup, liv och lyster om du utför golvvård på ett riktigt sätt. Golven är av avgörande betydelse för hur vi uppfattar våra rum. Satsa på riktigt bra golvrengöring så håller de längre.

Rengör, skydda och försköna

Det finns olika typer av produkter med olika användningsområden. Vad man ska välja beror bland annat på hur golven behandlats tidigare. Det beror även på om du utför veckostädning eller om det är dags för lite mer avancerad vård av dina golv. Olika golvmaterial tål vatten olika bra. Har du klinkers eller kakel kan du i regel slösa med vatten. Ett golv av trä är det däremot bättre att rengöra med dammsugare och en fuktig mopp.

Golvvård är roligt

Golvvård är viktigt. Det handlar inte bara om normal städning utan även om att skydda golvets yttersta skick mot fläckar och slitage. Många av våra produkter gör golven smutsavvisande så att de blir enklare att hålla rena. Vi har även produkter som förändrar och förbättrar golvens utseende. När det gäller trägolv är naturlig patina något som ger extra charm - särskilt i kombination med t.ex. en golvolja som tränger djupt ner i träet och gör det vackrare. Att vårda sina golv är både enkelt och roligt. Man ser resultatet på en gång. Eftersom det handlar om stora ytor som alltid är i blickfånget får man en stor effekt i förhållande till arbetsinsatsen.

Billig golvvård hos Byggmax

Vi på Byggmax har produkter för golvvård till bra pris, oavsett vad du har för golv hemma. Fråga oss gärna hur du på bästa sätt pysslar om dina golv.

37 artiklar

 1. Linoljesåpa Naturell Herdins
  1 l
  Linoljesåpa Naturell Herdins
  Pris från
  119   kr /st
 2. Reparationskit Kährs
  För lackade golv
  Reparationskit Kährs
  Pris från
  589   kr /st
 3. Golvsåpa Herdins
  Vitpigmenterad, 3l
  Golvsåpa Herdins
  Pris från
  239   kr /st
 4. Golvolja Herdins
  Vitpigmenterad, 3l
  Golvolja Herdins
  Pris från
  539   kr /st
 5. Golvlut Herdins
  Vitpigmenterad, 3l
  Golvlut Herdins
  Pris från
  199   kr /st
 6. Golvsåpa Naturell Herdins
  Transparent, 3l
  Golvsåpa Naturell Herdins
  Pris från
  219   kr /st
 7. Golvolja Naturell Herdins
  Transparent, 3l
  Golvolja Naturell Herdins
  Pris från
  499   kr /st

37 artiklar