Golvprov Ceramico Slim Praiano 4 mm

25x17,3 cm
ART.NR: 656185
Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya golv så att du i lugn och ro kan jämföra golv. OBS! Ingen ångerrätt på golvprov.
Läs mer
st
Saldo i butik Stockholm-Bromma
Se saldo i andra butiker
Priset kan skilja mellan våra butiker.
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Golvprov Ceramico Slim Praiano 4 mm

OBS: leverantören har genomfört uppdateringar av detta golv. Har man tidigare genomfört köp av golv med samma namn kan ytorna skilja sig åt i dekor och nyans.

Designgolv Ceramico Slim Universal Praiano 4mm är ett PVC-fritt och miljövänligt vinylgolv från tyska golvtillverkaren Classen. Kärnan av golvet är av ett s.k. ceramin-material, ett ekologiskt kompositmaterial av mineraler, för en mer miljömässig användning. Golvet är ljuddämpande, vattentätt och dessutom 100% återvinningsbart.

Ceramico Slim är den nya generationen designgolv från tyska golvproducenten Classen. Golven från denna kollektion är inte bara helt ekologiska och fria från PVC samt klor, utan även gjorda av trä från uteslutande hållbart skogsbruk. Grunden i golven utgörs av trä där obehandlade träfibrer kapslas in med en polymer och därefter komprimeras samman till den nyutvecklade kärnan kallad Composite Solid Fibreboard (CSF). Kärnan utav CSF bidrar till att ljudvolymen relativt sett blir lägre vid användning av ett Ceramico-golv, samtidigt som golvet blir varmare att gå på än för exempelvis ett vanligt laminatgolv. Ceramico-kollektionen är temperaturbeständig och dessutom 100% vattentät, vilket gör att golven även kan användas i fuktiga utrymmen såsom kök och badrum. Värt att tänka på är även att samtliga golv i Ceramico-kollektionen är helt återvinningsbara.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med klickgolv

Golven i produktkategorin Ceramico Slim är utrustade med ett klicksystem (Angle-Angle), vilket innebär att plankorna kan klickas samman. Plankornas utformning tillsammans med klicksystemet resulterar i ett golv utan skarvar som även ger skydd mot fuktgenomträngning givet korrekt installation.

Garanti

Golvet har 20 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer.

Läs mer
Leverantörens artikelnummer 52307
Varumärke Ceramico Slim