Golvprov Vinylgolv Matterhorn Kährs

ART.NR: 654185
Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya golv så att du i lugn och ro kan jämföra golv.
OBS! Ingen ångerrätt på Golvprov.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Golvprov Vinylgolv Matterhorn Kährs

Vinylgolv Matterhorn är ett vinylgolv i modern tappning från golvtillverkaren Kährs. Dekoren passar in i de flesta sammanhang, i synnerhet i nybyggnationer med bra ljusinsläpp. Vinylgolv Matterhorn är ett s.k. LVT-golv, ett Luxury Vinyl Tile-golv, vilket innebär enkellagda och lätthanterliga golv i exklusiv utformning. Vinylgolv Matterhorn kommer med ett unikt 5G-klicksystem som underlättar läggning genom att klicka ihop plankorna. Plankorna är i sin tur styva som följd av dess rigida kärna.

Vinylgolv Matterhorn är extremt slittåligt, lättskött och stabilt och har samtidigt inbyggda ljudreducerande egenskaper. Ytan är motståndskraftig mot dagligt slitage, repor och vatten. Vinylgolv Matterhorn är ftalat-fritt och kan läggas direkt på befintligt golv så länge den underliggande ytan är jämn.

Läggning och garanti

Golvet har 10 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag. Vinylgolv Matterhorn läggs flytande och limfritt.
Läs mer
Varumärke Kährs