Gustavsberg

Blandare och toaletter från Gustavsberg hittar du på Byggmax.se. Handla dina Gustavsberg tryggt och billigt både online och i butik. Hos oss på Byggmax hittar du inte bara blandare och toaletter från Gustavsberg. Du hittar även Gustavsberg tvättställ, helfrontsstativ, halvfrontsstativ, badkar, toalettsits och andra tillbehör till badrummet.

Kvalitetsprodukter från Gustavsberg

Gustavsberg är ett modernt företag med lång tradition och du kan lite på att du får riktiga kvalitetsprodukter när du handlar Gustavsberg från Byggmax. Gustavsberg startade för att kunna erbjuda människor innovativa helhetslösningar för badrum, allt i nordisk design och anda.

Moderna innovationer på Byggmax

Gustavsberg är sannerligen en ledande producent inom badrum och porslinsindustrin tack vare sin långa historia och moderna sätt att ta till sig nya innovationer och lösningar. Porslinsproduktionen startade redan 1825 och sedan dess har de hela tiden arbetat med att förbättra och utveckla sig.

Köp Gustavsberg på Byggmax

Hos oss hittar du ett stort urval av badrumsprodukter från Gustavsberg till ett riktigt bra pris. Beställ från oss online eller besök en av våra butiker.

 

111 artiklar

  1. WC-sits Nordic 2002 Gustavsberg
    Vit
    WC-sits Nordic 2002 Gustavsberg
    Pris från
    249   kr /st

111 artiklar