Golvsåpa Naturell Herdins

Transparent, 3l
ART.NR: 13055
Koncentrerad golvsåpa som används till att rengöra och skydda trägolv. Golvsåpan är en naturlig såpa som är 
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Golvsåpa Naturell Herdins

Koncentrerad golvsåpa som används till att rengöra och skydda trägolv. Golvsåpan är en naturlig såpa som är baserad på olja från soja. Den lämpar sig bäst för lut- och oljebehandlade trägolv men fungerar väldigt bra som ytbehandling på barrträgolv. Såpans egenskaper ger golvet en behaglig yta samtidigt som den skyddar och ger golvet en skonsam rengöring.

Användning

Rengöring
Dammsug eller sopa golvet. Dosera 2-3 dl såpa till 10 liter ljummet vatten. Torka golvet med väl urvriden trasa eller mopp.
Grundbehandling efter oljning
Grundbehandling ska göras ca 2 veckor efter oljning. Dammsug eller sopa golvet. Dosera 5-8 dl Herdins Golvsåpa till 10 liter kallt vatten. Torka golvet med en urvriden trasa eller golvmopp i träets längdriktning. Eftertorka med urvriden trasa eller mopp. För bästa resultat upprepa behandlingen.
Klassiskt skurgolv
  1. Nytt golv slipas med slippapper 120.
  2. Dammsug golvet noga innan du börjar behandla med såpa.
  3. Skölj golvet med kallt vatten innan du börjar med såpskurning.
  4. Dosera 5-8 dl Herdins Golvsåpa till 10 L kallt vatten.
  5. Dags att skura golv! Behandla några brädor i taget, skura i träets längdriktning.
  6. Tänk på att torka upp såpvattnet efter första partiet brädor, innan du fortsätter med nästa del av golvet. Använd en skurtrasa. Låt inte såpvattnet torka in i golvet. Det kan bli fläckar.

– Upprepa såpskurningen minst 5 gånger.
Läs mer
Varumärke Herdins
Leverantörens artikelnummer 13055

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.