Strömbrytare

Strömbrytare från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med en dimmer och andra moderna strömbrytare kan du åstadkomma en förvånansvärt stor förändring till ett lågt pris. Ljussättning är en viktig del av inredningen.


För bättre belysning

Strömbrytarna i vårt sortiment har många olika funktioner som ger dig kontrollen över ljusflödet i hemmets rum. Med rörelsevakt kan du automatisera avstängningen av en ljuskälla, det är mycket lämpligt i till exempel trädgården. Strömbrytare kan vara gjorda för att smälta in och vara en typ av inredningsdetalj som man inte tänker på. Vi har även modeller med ett lite kaxigare utseende som kan kan bli den där lilla detaljen som lyfter helheten i ett rum. Det här är billiga produkter som kan göra stor skillnad både i fråga om utseende och praktiska funktioner. Ofta kan du montera artiklarna på egen hand.


Ljussättning som du vill ha den

Ogillar du skarpt ljus som sticker i ögonen när kopplar av i ett varmt bad? En dimmer som låter dig välja styrka på ljuset kan då vara minst lika viktig som snygg badrumsinredning för att du ska kunna njuta i badrummet. Strömbrytare håller väldigt länge om du satsar på kvalitetsprodukter som dem vi har i vårt stora sortiment. I äldre fastigheter kan de gamla strömbrytarna vara ett säkerhetsproblem. Ta det säkra före det osäkra och uppdatera din hushållsel med prisvärda lösningar från Byggmax. Om du har behov av strömbrytare på vägg, strömställare och kontakter på nya platser i hemmet kan våra elektriker hjälpa till med kabeldragning och övrig installation.


Köp prisvärda strömbrytare hos Byggmax

Med våra prisvärda och hållbara strömbrytare får du det ljus du vill ha. Fråga oss om du är osäker på installationen.

 1. Dimmer
  Dimmer, glöd/halogen, 50-300W, vit
  Dimmer
  Pris från
  100   kr /st
 2. Strömbrytare
  1-pol, kapslad, IP54
  Strömbrytare
  Pris från
  39 95 kr /st
 3. Strömbrytare
  Utanpå, kron
  Strömbrytare
  Pris från
  30   kr /st
 4. Strömbrytare
  Infälld, 1P/Trapp
  Strömbrytare
  Pris från
  30   kr /st
 5. Strömbrytare
  Infälld, kron
  Strömbrytare
  Pris från
  30   kr /st
 6. Dimmer 20-400W
  Infälld 1-pol
  Dimmer 20-400W
  Pris från
  100   kr /st
 7. Dimmer 50-300W
  Infälld, 1P/Trapp
  Dimmer 50-300W
  Pris från
  100   kr /st
 8. Strömbrytare
  Utanpå, 1P/Trapp
  Strömbrytare
  Pris från
  30   kr /st