Köksinredning

Är du ute efter köksinredning till ett nytt kök? Här hittar du allt från snygga kvalitetsprodukter i gedigna material till smarta och eleganta förvaringslösningar. Ta en titt på våra populära bänkskivor, diskbänkar eller varför inte ett av våra kompletta kök på en gång? 

Att förnya sin köksinredning

Att byta skåpsluckor är troligtvis ett av de enklaste sätten att lyfta utseendet på köket. De är ofta väldigt lätta att montera och förändrar hela intrycket av rummet. Att kök och inredning är en hobby man kan ta hur långt som helst råder det ingen tvekan om. Därför är Byggmax ett bra alternativ för dig som vill göra mycket för pengarna. Om man vill byta upp sig med en ny uppsättning så skruvar man helt enkelt bort de gamla luckorna och monterar samt passar in de nya. Ett annat bra och billigt tips för att fräscha upp sin köksinredning, om man inte vill köpa nya luckor, är att måla om och renovera de gamla. Även det är väldigt enkelt att göra på egen hand och kan göras när luckorna sitter på plats. Det tar lite tid men är väl värt besväret.

Spara pengar på att göra jobbet själv

Man kan spara sköna slantar på att göra så mycket som möjligt på egen hand när det kommer till köksinredning och vitvaror. Man kan exempelvis montera en ny och fräsch köksbänk med hjälp av enkla verktyg och lite eget arbete. Även skåp går utmärkt att montera själv och kan dessutom med enkla medel snyggas till med nya beslag som matchar resten av stilen i köket. Det bidrar mycket till helhetsintrycket, är enkelt att sätta dit själv och samtidigt ekonomiskt. Det är viktigt att poängtera att man inte får arbeta med el i hemmet hur som helst, sålänge det inte handlar om enklare installationer av till exempel dimmers och kontakter.

Köp din nya köksinredning från Byggmax

Köksinredning är ett otroligt enkelt sätt att ge köket nytt liv, du kan göra mycket av jobbet på egen hand.

  1. Magnetlås
    Plast, dragkraft 2 kg
    Magnetlås
    Pris från
    19 95 kr /st