Kakel Avaris Pearl 10x50

ART.NR: 6467231
Ett skifferliknande väggkakel med en strukturerad och matt yta i en mix av vita och ljusgrå nyanser. Mått 10x50 cm.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kakel Avaris Pearl 10x50

Avaris Pearl är ett dekorativt väggkakel med en matt, strukturerad yta. Kakelplattans färg och form gör att den efterliknar skiffer när den sätts upp. Avaris Pearl lämpar sig både för inomhus- och utomhusbruk och passar därför även bra som fasad-/beklädnadsplatta. Kaklet lämpar sig för användning på vägg.

Glaserat kakel

Glaserade kakelplattor har mer variation i sitt färgomfång och struktur än vad oglaserade kakelplattor har. Glaserade plattor ska därför helst användas på väggen och inte på golvet då de kan bli randiga till följd av för mycket slitage.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller kakelrengöringsmedel vid rengöring av ditt kakel.

Funktioner:
 • Matt, strukturerad yta
 • Glaserad
 • Keramik
 • Rektangulär 10x50 cm
 • Vattenabsorption 3-6 %
Användningsområde:
 • Kakel för inomhusbruk och utomhusbruk
 • Kakel för vägg
Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101010226

Inspireras av våra gör-det-själv guider

 • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
 • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!
 • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.
 • Fogningen av kakel- och klinkerplattor är pricken över i:et och är avgörande för helhetsintrycket av dina plattor. Därför är det bra att redan du väljer ut dina plattor även fundera över fogarna. Förutom alla färger det finns att välja på kan du även sätta plattorna med olika avstånd, vilket ger fogbredden och avgör hur framträdande fogen ska vara. Här är guiden som visar hur fogar kakel och klinker på bästa sätt.