Kakel Metro Black Nordic kakel

Svart, 200x100mm, 0,8 kvm/pkt
ART.NR: 6754007
Kakel Metro black är ett blank svart fasat kakel.
Läs mer
paket
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Kakel Metro Black Nordic kakel

Metro Grey är ett blankt, fasat kakel i svart. Fasat kakel användes första gången i tunnelbanestationer i Paris. Det betecknades som Art Nouveau och franska passagerare beundrade dessa vackra kakel i början av 1900-talet. Så småningom spred sig denna popularitet världen runt. Idag är detta det självklara valet när det gäller tredimensionalitet till ett överkomligt pris.

Tack vare de facetterade kanterna och den blanka ytan så skapas ljuseffekter och skuggor vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Metro Black är ett dekorativt kakel som skapar både moderna och klassiska miljöer (till exempel i en anda av Provence). Klär väggen i köket eller badrummet på ett elegant sätt.

Används enbart inomhus till vägg.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer TKVC436
Varumärke Nordic kakel

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!