Kanthyvel med Tre Skär Wolfcraft

ART.NR: 687198196
För att skarvfogarna ska kunna spacklas perfekt utan att riskera spricka senare bör gipsskivornas sidor fasas av till 35° vinkel. Med wolfcrafts kanthyvel med tre skär lyckas du på första försöket – säkert och exakt, på bara några sekunder.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kanthyvel med Tre Skär Wolfcraft

För att skarvfogarna ska kunna spacklas perfekt utan att riskera spricka senare bör gipsskivornas sidor fasas av till 35° vinkel. Med wolfcrafts kanthyvel med tre skär lyckas du på första försöket – säkert och exakt, på bara några sekunder. Sätt an hyveln och dra den längs gipsskivans kant, så är det klart. De tre kraftfulla bladen skär igenom materialet på ett säkert och kraftfullt sätt. På så sätt får du fina, snygga kanter med exakt 35° vinkel i ett och samma arbetssteg, så att du sedan kan spackla skarvarna extra snabbt och skonsamt för materialet. Kanthyveln med tre skär kan du använda på gipsskivor som är 9,5 och 12,5 mm tjocka. Bladen kan bytas ut och ersättas var för sig. Ett oumbärligt hjälpmedel när du bygger gipsväggar!

Lämplig för material
gipsskiva

Egenskaper
  • kantanslaget ger exakt 35° vinkel längs gipsskivans kant för att skapa snygga och jämna skarvar mellan två skivor, vilket leder till mindre jobb när fogen ska spacklas
  • tredubbla blad för exakta snitt i ett och samma arbetssteg, för gipsskivor med en tjocklek på 9,5 och 12,5 mm
  • ergonomiskt utformat handtag som går bekvämt och säkert att använda
  • utbytbara blad för lång användning
  • lång livslängd tack vare kvalitetsutförandet i plast


Leveransomfång
tre trapetsblad 52/0,5 mm

Specifikationer
  • Innehåll: 1
  • EAN: 4006885400900


Läs mer
Varumärke Wolfcraft