Karmpaket Vit 118 mm

Finns i flera storlekar
ART.NR: 114237
Detta karmpaket innehåller vita karmsidor, vitt överstycke samt lackad, slät tröskel i ek.
Läs mer
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Karmpaket Vit 118 mm

Stilrent karmpaket innehållande vita karmsidor, vitt överstycke samt lackad, slät tröskel i ek (gångjärn ingår). Notera att kvistgenomslag får förekomma genom färgen för karmsidor samt överstycken, dvs. förekomst av kvistar är inte reklamationsberättigande faktorer. Notera även att karmsidorna inte är helt genomborrade och kräver förborrning vid montering.

Färgkod på karm och överstycke är NCS 0502-Y.
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att montera foder är det moment som ger fönstret eller dörren sitt slutgiltiga utseende och täcker springan mellan vägg och dörr/fönster. Foder finns i olika former, storlekar, material och färger och det är bara du som sätter gränserna för slutresultatet. I vår guide visar vi de vanligaste monteringssätten samt vad som är bra att tänka på när du planerar ditt fodermontage!
  • Om du renoverar dina fönster i tid kan det göra att du slipper byta ut dem mot nya fönster, vilket har flera fördelar. Det kan vara både svårt och kostsamt att hitta fönster som passar husets karaktär, framförallt när det kommer till äldre hus. Dessutom gör du miljön en tjänst när du ser till att underhålla och bevara de befintliga fönstren, i stället för att låta dem bli avfall. I denna guide visar vi hur du kan renovera fönster själv!