KLINKER FABRI IVORY 60X60

Beige, 1,44 m2/pkt
ART.NR: 6335100
Beigefärgad klinkerplatta med en vacker yta i textilinspirerat mönster. Använd Fabri Ivory i badrummet, i hallen eller till diverse utomhusbruk.
Läs mer
paket
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

KLINKER FABRI IVORY 60X60

Detta beigefärgade porslinsklinker har en vacker textilinspirerad yta i ljusa, beiga nyanser. Fabri Ivory ger ett mjukt och stilrent intryck och passar bra in i den skandinaviska stilen. Använd i badrummet, i hallen eller till diverse utomhusbruk.

Klinkerplattan har en delvis polerad yta vilket ger en väldigt fin och speciell effekt när ljus når plattan. Denna typ av ytteknik som ger ett semipolerat utseende kallas för ”lappato” och är känd inom kakel och klinkervärlden.

Porslinsklinker

Porslinsklinker bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har porslinsplattor många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Rektifierat klinker

Ett rektifierat klinker kan även kallas för laserskuret klinker och innebär att plattan är mer måttexakt än vad vanliga klinkerplattor är. Rektifierade klinkerplattor som denna kan med fördel monteras med väldigt smala fogar.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller klinkerrengöringsmedel vid rengöring.

Funktioner:
•Semipolerad yta
•Kvadratisk, 60 x 60 cm
•Frostsäker
•Glaserad
•Vattenabsorption <0,5%
•Porslin

Användningsområde:
•Klinker för inomhus- och utomhusbruk
•Klinker för vägg och golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101030493

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!